yorumları okudumda , nedense büyük çoğunluğumuz , karanlığa mum yakmak , ışık tutmak yerine , hep küfür edenlerdeniz,
arkadaş doğru veya yanlış , bir bilgi paylaşmış, bu sitenin güzel tarafı da , böyle bilgilerin sunulması, kimisi ata dan deden kalma , birikimlerini paylaşır, kimileri , uzmandır , deneyerek , test ederek , kesin bilgiler verir, kimileri ise, sadece hayatında edindiği bilgileri, yaşamadan ama , hem bizlere düşünüp , pratiğe dökme , hemde kendisinin belkide eksiklerini görme açısından , paylaşımlar sergileyebilirler.
neden hemen balta vurmaya çalısıyoruz, herzaman birilerinin eksiklerini görmeye çalışmakta üzerimize yoktur,
şahsım adıma , cin, demon gibi varlıkları kullanmayı, dinden çıkma gibi veya büyük günah gibi görmüyorum, ben bir müslüman olarak , şunu iyi biliyorum ki , ameller niyetlere göredir,
cin çağırıp, şeytanlık düşünen adam , elbette günah işlemiş olur.
bukadar özen ve itina istiyen bir durum , tabiki herkes tarafından yapılamayacaktır, özel yetenek , özel güç, kuvvet , maneviyat gerektiren durumlar olduğu için , her önüne gelen cin çağırayım , istediklerimi yaptırayım demesi komik olur değilmi.