Aisling
Kayıtlı Üye
İnanın bunları yaşayan insanların sayısı o kadar fazla ki, yine de durup "Niye ben?" diyesi geliyor insanın. Bazıları özellikle davetlerle uğraşır, bazıları hiç alakası olmadığı halde gelip bulurlar. İkinci durumlarda neden ben sorusu akılda takılıp kalıyor. Buraya yazmamın sebebi, ben de varım demekti. Ve ikinci kategorideyim. Bunun kişisel özellikle alakalı olduğunu düşünüyorum. Bazı insanlar diğerlerine göre ruhsal alanda daha açık olurlar. İletişim kanalları daha açık olur. Boyutlar arası perdeleri daha incedir. Yatkınlık diyelim. Kapınızı çalan olacaktır, ama siz açmayı reddederseniz içeriye kimse giremez. Ve aslında görmek yok, görünmek var. Görüyorsunuz çünkü görmenizi istiyorlar. Bu kazanılmış bir ilim değil, varlık kaynaklı. O yüzden asla ve asla güvenilir değil. Karşınızdakinin niyetini bilemezsiniz. Iletişime falan yeltenmek iyi değil bence. Ne olacağını bilemezsiniz, ne getireceğini ya da işlerin ne noktaya varacağını. Ki, iyi yerlere gideceğini de sanmam. Düşünün, o sizin hakkınızda her şeyi biliyor, ama siz onun hakkında kocaman bir hiç! Dikkatli ve ihtiyatlı olunması gerekmez mi? Dikkatte alırsanız dikkate alınırsınız. Muhatap olursanız muhatap alınırsınız. Bunların hepsi birer "yoklama çekme" gözümde. Gölgeler, siluetler, dumanlar...
İnsan için bir yoklama. Bana buradan pay çıkar mı çıkmaz mı diye. Kaldı ki ilgilenmek için bir sebep yok. Insanlara esrarengiz falan geliyorlar galiba. Merak duygusu uyanıyor. Ama merak ediyorsanız haklarında bilgiler zaten edinebilirsiniz. Burada ve başka platformlarda sürüyle bilgi ve tecrübe mevcut. Ve görmüyoruz ama muhtemelen iğne atsanız yere düşmez. İç içe yaşıyoruz muhtemelen.
İnsan için bir yoklama. Bana buradan pay çıkar mı çıkmaz mı diye. Kaldı ki ilgilenmek için bir sebep yok. Insanlara esrarengiz falan geliyorlar galiba. Merak duygusu uyanıyor. Ama merak ediyorsanız haklarında bilgiler zaten edinebilirsiniz. Burada ve başka platformlarda sürüyle bilgi ve tecrübe mevcut. Ve görmüyoruz ama muhtemelen iğne atsanız yere düşmez. İç içe yaşıyoruz muhtemelen.