Van depremi ve yaralı askerlerimiz için sevgi ve şifa enerjisi!! Tüm üyelerimize!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan embriyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben hiçiyi değilim şuan..ve Sevgili Janet eğer hatırlatmasaydınız kesinlikle unuturdum bugün:(Teşekürler..

ve sanırım 11:55 de farkındaydım ama 12 de unuttum yine katılmayı:(çünkü ağlayıp dururken dikkatim çok dağılır:(çok fazla yoğunlaşmıştım bugün..çok fazla:(

Bende saatimin alarmını kurup hergün katılacağım bu çalışmaya.Başarabilirmiyim bilmiyorum ,inşallah başarırım.Yoğunlaşma problemim var hemen aklıma tuhaf şeyler geliyor,yoğunlaşamıyorum

Ben hep kaçırdım bu saati..Ya 5 dakika önce hatırlıyorum yada 5 dakika sonra:( Telefonumu kursam diyorum alarm sesini yadatitreşim sesini sevmiyorum net cafede:( Neyse bu sefer yakalamak istiyorum ama bu çalışmayı..

Şuan saat 11:53..Bugün bari kaçırmasam..Hep bir iki dakika süreyle kaçırıyorum ben ssat 12 yi:( Bir iki dakika eksik yada fazla süre olsa da olur mu acaba?:(

Türkiye' de ve dünyada yaşayan tüm insanlara da sağlık, barış, huzur, sevgi ve şifa enerjilerimi yolluyorum. Bunu da söyleyeceklerinize ekleyebilirsiniz :)

Hem yaralı askerlerimizin, hem de depremde yaralananların ve mağdur kalanların da bayramlarını kutlar, şifa enerjilerinizi sevginizle birlikte yollamayı unutmamanızı dilerim:)
Öğlen 12:00 de unutmayın! Ancak aklınıza gelen her zamanda da yapabilirsiniz:)

Geri