kardeşim anlamakmı istemiyorsun ben dünyanın başına kötü bir şey gelmediğine göre kötü niyetli olmadıkları çıkarsamalarını yapabiliriz dedim.isterlerse bu teknolojileri çok rahat olabilir.ne yani bizim nükleer füzelerimizden mi korkacaklar dı.diyorum ki eğer var olupta (ki büyük ihtimal varlar) bize bir şey yapmıyorlarsa tek korku ALLAH korkusudur diyorum. sen bana hala kötü uzaylılar olabileceğinden bahsediyorsun. öyle olsalardı şimdiye kadar çekinmeden yaparlardı.ayrıca korkunç katliamlar yapan uzaylılar hakkında nerden bilgi sahibi oldun.nefsani olan her varlık iyide olur kötüde olur demişsin, olabilir ona bir şey demem fakat ben bilinç düzeyi geliştikçe( buda teknolojik gelişmeyle mümkün)her canlının metafizik konuda daha bilgili olacağı inancındayım.daha bilgili olan canlı daha hümanist olur yıkıcı olmaz yapıcı olur.ayrıca kendimi kısaca özetlersem inançlı ve çağdaş düşünceli bir insanım.iyi insan dindar insan olabileceği gibi ateistten de iyi insan olabilir.insanları şudur budur diyede ayırmam.dindar gibi gözüken bir insan danda kötülük görebilirsin, ateisttende kötülük görebilirsin bu tamamen bilinç düzeyi ile alakalı bir konu.
Yok siz ısrarla anlamak istemiyorsunuz.
1- Teknolojik gelişme ile ahlaki gelişme paralel değildir. Dünya üzerinden gidersek 1000 yıl önce deve sırtında 6 ay gidilen yolu bugün 1 saatte uçakla gidiyoruz. Teknolojik gelişme var mı evet kesinlikle. 1000 yıl önce de saçma savaşlar vardı bugün de var. 1000 yıl önce de kendini iyiliğe adamış insanlar vardı bugün de var. Demek ki paralel değilmiş. Fıtratında mayanda ne varsa o oluyorsun kısaca.
2- Hemen katliamlara yönelik bir bilgi Mahabharata destanı. Kendi kanallıklarımı hiç ortaya sunmuyorum sonuçta bana ait. Sunduğum şey uzay savaşlarını yaklaşık 2500-3000 yıl önce tarif etmiş ve bütün o topluluk tarafından kabul edilmiş hikayeler. Ha bu hikayelerde radyoaktivite, güneş enerjisi, telsiz, roket, nükleer silahlar, lazer, havada ve atmosfer dışında yaklaşık saatte 24.000 km hız yapabilen araçlar ince detaylarına kadar anlatılmış. Tabi bunlara uzaylı değil tanrılar demişler, bir birlerine üstünlük kurma çekişmelerinde hiç tereddüt etmeden hala keçiye binen ilkellikte insanların şehirlerini göz açıp kapatma kadar kısa zamanda buharlaştırmışlar. Daha da isterseniz bu eski kayıtlardan bol bol var. Alın size bilgi sahibi oldum kaynaklardan sadece 1 'i.
3-Bilinç seviyesi bir çok insandan çok daha üst seviyelerde olan ifritler var, onları ne yapacağız? Bu ifritlerin hepsi kötü değil bununla birlikte kötülüğün kitabını yazanları da var. Bu da size ikinci ''yüksek bilinçli kötü varlık'' örneği olsun. Hatta teknolojisi olmadan bilinci yüksek seviyelere çıkmış varlıklara da örnek olsun.
4-Allah size göre Allah'tır. Bu insan zihni ve dili için oluşturulmuş bir şema. Başka varlıklar buna tek güç, yüce yaratıcı, sonsuz bilinç, herşeyin kökü vs. vs. gibi tanımlar getirebilirler. Hatta ve hatta böyle bir yaratıcıya inanmayan ama zamanı ve mekanı bükebilen bazı uzaylılar da var. Bunlar illa bedenli olmak zorunda da değil. Bu da örnek olsun. Kanıt derseniz alın GMPP koca bir kanıtlar dosyasıdır. İnanmam derseniz tercih meselesidir. O zaman uzaylılara da inanıyorum demeyeceksiniz. İkisi de aynı şey çünkü.
5- Lütfen araştırın ve okuyun, bilgi öldürmez.