uyutarak bilgi alma yöntemi

merhabalar
sayın dilem ilk önce şunu söylemeliyimki sevginiz gerçekten takdire şayan.benim havas ilmi hakkındaki bilgilerim bu ilimlerin islami büyü sistemi OLMADIĞIDIR.bu sebebden ötürü doğru yapdığınızdan şüphe etmeyiniz.bütün uygulamalarımızın HZ.ALLAH C.C. ya yakarış ve dua olduğunu unutmayınız.(aksini savunan arkadaşların görüşleri kendisini bağlar gerekirse hadislerle konuyu genişletebiliriz)size çok kısa bir uygulama tavsiye edeceğim. 11 salavatı şerife
11 ihlas 11 fatiha 11 salavatı şerife okuyup niyetiniz üzere uyuyunuz.görmek istediğinizi İNŞAALLAH göreceksiniz.
saygılarımla....
Başın da ve sonun da 11 salavatı şerife okuyoruz degilmi arkadaşım başta ve sonda yazılmışda emin olmak için soruyorum yoksa yanlışlıklamı yazıldı diye merak ettim.istiharedeki gibi sag tarfa yatmak ve kimseyle konuşmamak gibi şrtları varmıdır benim küçük bir çocugum vr ve haliyle gece uyanıyorum bu bir sorun yaratırmı acaba?

SAH_MUHAMMED sen sanıyorrum ki bir tarikat üyesisin. Ben profesyonel olduğum bu konuda bir açıklama yapmak isterim.
Ben 16 yaşındayken çok Kur-an okuyup namazlarımı eksiksiz kılıp hatta dünyevi şeyleri düşünmeyeyim diye 100 Salat-ü Selam getirip 33 kere tevbe istiğfar edip 18 Ayet-el Kürsi okurdum 2 yıl böyle devam ettim. Rüyamda gireceğim tarikatı gördüm.
Tarikata girdim iyi bir şeyh aracılığı ile.
Bu duayı bizim Şeyh Abidin herhangi bir şekilde herhangi bir zaman ne öğrenmek istersen istesin bir uygulama yapar Yasin-i Şerif'i okur üstüne bu duayı 100 defa okuyup Ya Kadir Esmasını 100 defa çekerdi (Uygulama nedir bilmiyorum bana söylemedi...) devamında ise falan insan nerede? o falan insan ne yapacak (dikkatinizi çekerim gelecekle alakalı soru bile sorardı...)
Devamında Tüm bilgileri almış olurdu.
Bana dediği kadarıyla böyle uygulamarın uygulama şeklinnin bile önemli olduğunu söylemişti...Böyle dualar üstünde fazla durulmaması gerektiğini sadece ihtiyaçtan ihtiyaca yapılması gerektiğini ve asla kötü amaçlar için kullanılmamasını söylemişti.

Bu arada söylemden geçemeyeceğim. Bu duayı yapmak isteyenler kesinlikle ama kesinlikle kötü amaç için yapmasın. Deneyimlerimden dolayı biliyorum. İnanın pek hayırlı şeyler olmuyor...

Umarım bu yazım herkesin işine yarar.

sizin bahsetdiğiniz bir çeşit istihare uygulaması olduğunu düşünüyorum.aynı uygulamadan bahsetmiyoruz gibi geldi bana.

Geri