uyutarak bilgi alma yöntemi

SAH_MUHAMMED

Banlı Kullanıcı
aşagıdaki duayı bir kişiden merak edilen bir bilgiyi almak için veya eğer kişinin üzerinde cinni bir etki olduğunu düşünüp bakım yapmadan önce o şahışlardaki cinler ile anlaşmak için kullanabilirsiniz.okumanın sessiz (sadece kendinizin işiteceği bir tonda)yapılması hem gizlilik hemde karşınızdakine rahatsızlık vermemek için daha uygundur.okumanın belirli bir zaman ve adeti yoktur kişi uyuyana kadar devam edilir.

Bismillahirrahmanirrahim. Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî'il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi's-seyyiât ve terfe'unâ bihâ a'lâ'd-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ'l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî'l-hayâti ve ba'del-memât birahmetike Yâ erhame'r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni'mel vekîl, ni'mel mevlâ ve ni'me'n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke'l-masîr. Aksemtü aleyke Ya Meymun bi hakkil ismillezi. Felemma tecella rabbühü lil cebele cealehü dekkan ve harra musa saika. Ve bi hakki Ilsakısin Mihrakısin Aksamaksin Sakmunehsin Haybusin Raksin Rakısin Eftasin Keslehin Lehyühin bihakki Yahin illa ma ecebte hazreten vefalte elvahan elvahan elvahan elacele elacele elacele essaate essaate essaate. Bismillahillezi entakan nemlete li Süleyman ibni Davut. Kalet nemletün Ya eyyühen nemlüdhulü mesakineküm la yahtımenneküm Süleymanü ve cünüdühü ve hüm la yesurun. İntık ve tekelleme billezi entaka sa fil mehdi sabiyyen intık ve tekellem Biesmehın Semahın Allahül aliyyül a’la külli berahın Heyyen tekellem Biahisin Heysin Helnusin Helmusin Ermusin Selha Selha. Selha Tahsasin Tahsasin Tahsasin.

Kişi uyuduktan sonra bilgilermi verecek bize,bir nevi bakım türü müdür kardeşim konuyu biraz daha açıklayabilirmisiniz?

evet uyuduktan sonra hüddamlar vasıtasıyla istenilen bilgiler elde edilir.işlem bittikten sonra hüddam gönderme ve uyandırma işlemleri yapılmalıdır.açıklama yeterli olmuştur umarım.

Hüddamları tekrar göndermek için hangi duayı okumalıyız vede kişinin sabi çocuk veya erişkin olması fark edermi,buna benzer bir uygulamam var beninde aslında ama sadece sabi bluğa ermemiş çocuk üzerinde genelde kendi çocuğumda uygularım kendime özel olan davetimle yaparım vede gidebilirsiniz demem yeterli oluyor ama bu farklı olduğu için bunun duası varmıdır onu merak ettim,benim uygulamamıda paylaşmak isterdim ama şahsi olduğu için diğer insanlar yararlanamaz gibi geliyor bana.

sayın leylabatay
ilk önce beni yanlış anlamamınız ümidiyle ufak bir uyarıda bulunmak istiyorum.çocuk ile yapılan uygulamalara kişisel olarak karşıyım.sebebi ise çocuk kız ise büyüdüğünde özellikle adet dönemlerinde çok büyük sıkıntılar meydana geliyor,eğer çocuk erkek ise baht konusunda ve sinirsel sorunlar yaşıyor.her davetde mutlaka davetname yi 7 defa okuyunuz.davet şeklinizide değiştirmenizi kişisel olarak şiddetle tavsiye ederim.davet yapmakda size yardımcı olan cocuğa koruma yapıp üzerinde bulundurmazı(herzaman)tavsiye ederim.
selamlar...

Tabiki ilk bakışta yani olaya sizin penceden bakılınca haklısınız.Kesinlikle korunmasız bir işleme girmiyorum zaten bunu her davet etme ihtiyacımda değil çok zor durumlarda kaldığım zaman uyguluyorum ki o çocuk bana arındırma temizleme yapıyor ve de kendini de arıtmalarını söylüyor size daha derin bilgi veremem ama içiniz rahat olsun kardeşim düşündüğünüz içinde teşekkür ederim ayrıca.Çocuk konusunda çok hassasız galiba ki sorumun cevabını henüz alamadım:)

sayın leylabatay
bu konu dönemsel arındırma ve temizlik ile çölülecek tarzda bir konu değil.çocuk bünyesine giriş çıkışların ilerleyen dönemde oluşturacağı bedeni ve ruhi rahatsızlıklar bahsetmiştim.ayrıca geleni görmeden isme davet yapıyorsunuz içime öle doğduğundan sölüyorum yanlış değilidir umarım buda yapdığınız işlemlerin anlık saatlik günlük olmasına sebebiyet veriyor.kırılmamanız umuduyla yazdığım mesajı umarım dostça bir uyarı olarak kabul edip dikkate alırsınız.

cinleri dağıtmak için
Bismillahirrahmanirrahim. İnsarifû ilâ mekâniküm bârakellahü minküm ve aleyküm yâ ervâhıl ulviyetti ves süfliyyeti insarifû ilâ mevâtıniküm ve cealnâ min beyni eydiyhim sedden feağşeynâhüm fehüm lâ yübsırûn, bârakellahü minküm ve aleyküm

selamlar...

cinleri dağıtmak için
Bismillahirrahmanirrahim. İnsarifû ilâ mekâniküm bârakellahü minküm ve aleyküm yâ ervâhıl ulviyetti ves süfliyyeti insarifû ilâ mevâtıniküm ve cealnâ min beyni eydiyhim sedden feağşeynâhüm fehüm lâ yübsırûn, bârakellahü minküm ve aleyküm
selamlar...
Teşekkür ederim.

slm
simdi okudum konuyu
bunu belirsiz olan bi sevgi isindede kullanabilirmiyim o kisinin benimle ilgili ne düsündügünü ögrenmek icin mesela ?? ama tabi o kisi benim ynaimda uyumuyor hic . ben orayi anlamadim zaten yani onun uyuydugunu bildigim bi zamanmi yapyiorum yoksa mutlaka yanindami olmam gerekyior?

Bu dua okunduktan sonra oluşan tesir tam olarak nedir? Bu duanın hüddamı mı işe dahil oluyor yoksa hüddamdan kastınız kişideki cinni varlıklar mı? Eğer duayı birinin bizim hakkındaki düşüncelerini olumlu veya olumsuz gibi basit bir şekilde öğrenmek isteyorsak ne yapmalıyız? Bu bilgi bize doğrudan sayıklama yoluyla mı yoksa varlıklarla mı iletilecek?

sayın dilem mesajınızı yeni farketdim beklettiğim için kusura bakmayınız.yanınızda uyuması gereklidir.o yüzden sizin mevcut şartlarınızda bu uygulamayı kullanmanız söz konusu değil.fakat rüya yolu ile çözebileceğinizi düşünüyorum.

cok tesekkür ederim ceabiniz icin...
rüya yolunu denedim ama heyecan yapip uyuyamiyorum sanki ve sürekli acaba dogrumu yaptim veya eksik bilgimi vardi diye teredüd yasiyorum...
acaba özelden bi mesajla bana nasil yapildigini kisaca özetleyebilirmisiniz rica etsem ??

merhabalar
sayın dilem ilk önce şunu söylemeliyimki sevginiz gerçekten takdire şayan.benim havas ilmi hakkındaki bilgilerim bu ilimlerin islami büyü sistemi OLMADIĞIDIR.bu sebebden ötürü doğru yapdığınızdan şüphe etmeyiniz.bütün uygulamalarımızın HZ.ALLAH C.C. ya yakarış ve dua olduğunu unutmayınız.(aksini savunan arkadaşların görüşleri kendisini bağlar gerekirse hadislerle konuyu genişletebiliriz)size çok kısa bir uygulama tavsiye edeceğim. 11 salavatı şerife
11 ihlas 11 fatiha 11 salavatı şerife okuyup niyetiniz üzere uyuyunuz.görmek istediğinizi İNŞAALLAH göreceksiniz.
saygılarımla....

cok tesekkür ederim hem icimi rahatlattiniz hemde bi öneride bulundugunuz icin...bu dediginizi deneyecegim ... tskler :)

Geri