slmlar
arkadaşlar allahın slmı üzerinize olsun benim ve ailemin çok acil koruyucu dualara ihtiyacı var bize zor kulanıyorlar manevi baskı yapıyorlar lütfen yardım edin nolur emine kızı türkan ben ------------ e-posta adresim koruyucu etkili dua gönderin bana nolur nolur acil gönderin y6ada sizlerde okuyun bende sonra size okurum okuyun bişeyler yapın bende şimdi namaz kılmaya kalkıcam ama ne okucam bilmiyorum ya of beynim durdu sanki
Mesajınızın olması gereken hali:
Selamlar,
Arkadaşlar Allah'ın selamı üzerinize olsun. Benim ve ailemin çok acil koruyucu dualara ihtiyacı var. Bize zor kulanıyorlar ve manevi baskı yapıyorlar. Lütfen yardım edin ne olur. Emine kızı Türkan ben.Koruyucu etkili dua gönderin bana ne olur nolur, acil gönderin ya da sizler de okuyun, ben de sonra size okurum. Okuyun bir şeyler yapın, ben de şimdi namaz kılmaya kalkacağım ama ne okuyacağım bilmiyorum ya of beynim durdu sanki.
Yönetici Notu: Bu imla hatalarına devam ederseniz mesajlarınızı tamamen bloke etmek durumunda kalacağım. Ayrıca elektronik posta gibi kişisel bilgiler verilemez.
Ayrıca sorun nedir bir açık açık yazsanız biz de anlasak ve ona göre öneride bulunsak?