gözlerimi kapadığımda başka bir boyuta geçiyormuşum gibi oluyor ve beynimin içi dönüyor, beynimde bir acı oluyor. tuhaf bir şey. ama çözümünü bilmiyorum ne yazık ki?
İrkiLemek dedinde şöyle bir durum daha var meseLa, uykuya dalıyorsun fakat hemen irkilerek veya korkarak uyanıyorsun ama o kadar yorgun oluyorsun ki ayağa kalkamıyorsun işte o durumda kabus benzeri birşey görüyorsun rüyanda ve bu anlık oluyor mesela bir yerden atladığını düşen veya bir köpeğin seni ısırdığını bu gibi durumlarda sıçrayarak kalkıyorsun ben genellikle hatırlarım ama sizi bilemeyeceğim hatırlamadığınız için yazmişsiniz anlaşılan çünkü son cümlede 'anımsamada güçlük çekmek' gibi bir tabir var.Uykuya dalmadan önce şimşek çakması ile irkilmek, beraberinde cam kırılmasını andıran bir ses, kafanın kulak yakınlarında acıyan bir nokta fakat bunların tamamı bir anda. Çıkan ses acıyan yer veya şimşek her uykudan önce tekrarlayıp rahatsız eder, sanki bu durumun kendine has bir kokusu tadı varmış gibi.. An lık olan bu durumu sıçrayıp uyandığınızda sanki ağır çekimde hatırlıyormuş gibi hissetme duygusu, ardından rahatsızlığınıza rağmen yorgun bir şekilde uykuya dalmak. Ertesi gün o anı anımsamada güçlük çekmek, fakat yatmadan önce tekrarlamasından korkmak...
Yaşadığınız buna benziyormu ?
İrkiLemek dedinde şöyle bir durum daha var meseLa, uykuya dalıyorsun fakat hemen irkilerek veya korkarak uyanıyorsun ama o kadar yorgun oluyorsun ki ayağa kalkamıyorsun işte o durumda kabus benzeri birşey görüyorsun rüyanda ve bu anlık oluyor mesela bir yerden atladığını düşen veya bir köpeğin seni ısırdığını bu gibi durumlarda sıçrayarak kalkıyorsun ben genellikle hatırlarım ama sizi bilemeyeceğim hatırlamadığınız için yazmişsiniz anlaşılan çünkü son cümlede 'anımsamada güçlük çekmek' gibi bir tabir var.
Durumu ChıLLout'a biLdirin o bu tarz konuLarda biLgi sahibi ve tanıdığım en tecrubeLi insandır. Tabi durumu sık sık yaşamıyorsanız söyLemeninde bir anLamı kaLmaz.Bu farklı birşey, kimisi karaban kimisi uyku felci kimiside cinler diye yorumlar. Bahsettiğim şeydeki irkilmek korkudan çok acıdan irkilmeye benzer.
Yazdığım farklı durumu yaşadığını düşünenler şikayetlerini gözlemlerini ve çözümlerini paylaşırsa sevinirim.
Durumu ChıLLout'a biLdirin o bu tarz konuLarda biLgi sahibi ve tanıdığım en tecrubeLi insandır. Tabi durumu sık sık yaşamıyorsanız söyLemeninde bir anLamı kaLmaz.
İyi AkşamLar.
Rica ederim. İyi geceLer, demekten kendimi aLamadım. İyi forumLarTeşekkür ederim, iyi akşamlar
Bu durumu bu kadar çok insanın yaşadığını görünce şaşırdım açıkçası.Ayrıca o söylemin doğru olduğunu sanmıyorum.2011 yılında yazmışım bende ve arada yaşıyorum halen.Reenkarnosyana inanan bir psikolog bana bu durum için önceki yaşamında intihar edenlerde görülür demişti ruhun bedenden ani kopma anı mıymış neymiş ben kadının yalancısıyım aslı var mı bilmiyorum
Bu durumu bu kadar çok insanın yaşadığını görünce şaşırdım açıkçası.Ayrıca o söylemin doğru olduğunu sanmıyorum.2011 yılında yazmışım bende ve arada yaşıyorum halen.
Uyku sorunu ile alakalı olduğunu düşünüyorum.