birazanlamalıinsan
Kayıtlı Üye
onlardan da denedim desemBitki çayı deneyecekseniz Melisa ve Papatyayı da deneyin. Bi de hazır karışımlar var uyku için- rahatlama vb. adlar altında satılıyor, onlardan alabilirsiniz.
onlardan da denedim desemBitki çayı deneyecekseniz Melisa ve Papatyayı da deneyin. Bi de hazır karışımlar var uyku için- rahatlama vb. adlar altında satılıyor, onlardan alabilirsiniz.
İfrit gibi bir varlık çok güçlü diye biliyorum.. 72 demon varmış. Burda demon daveti arayanlar vardı. O konularda ayrıntılı bilgiye ulaşırsınız sanırım.demon kim bilmiyorum cinlerden farkı ne yaratılış olarak farklılığı nedir söylermisin?
Melatonin kullananlar da var uyku için.onlardan da denedim desem
sıkıntımın başlangıcı uykusuzlukla oluşmadı öncesi de ruh halimde ve bedenimde olumsuz sıkıntılar vardı tedavi olmaya çalışayım derken daha da kötü oldum açıkcası ayrıca cinli düşüncelerden uzağım aslında kimse kendine bunu konduramaz yakıştıramaz hep tıbbi olarak çare aradım psikiaytr psikolog gibi ilaç torbaları doldurmaktan öte bir varlık kazandırmadı aklen de mantıklı gelmiyor insanın aklı almıyor cinin benimle ne işi var diyorum ama kendimi uzaklaştırsam da belirtiler hep onu gösteriyor 10 yıldır bu gibi sıkıntıları yaşıyorum ben oruç tuttuğumda namaz kıldığımda dua ettiğimde en basitinden boğazım çenem kasılır ağrır zihnim karmakarışık olur namaza durduğumda duyduğum bunalımım vs diğer belirtilerimden bahsetmiyorum bile business womanurum baktı zaten bana da . ama arkadaşın böyle bi sorunu olduğunu düşünmüyorum. benim 3 günlük uykusuzluğum bile bana neler yapıyordu. onun devamlayan durumu onu bu hale sokması muhtemel.
melatonin duydum ama almamıştım magnezyum aldım mix vitaminler aldım onu da deneyeyim ne kaybederim ilginiz için çok çok teşekkür ederim ömrünüz uzun ve hayırlı olsun sevdiklerinizle beraber musmutlu bir hayat diliyorum sizin için bu gibi konuları konuşabilmek mümkün değil sıradan insanlarla delirmiş gözüyle bakılıyor aslında cinleri araştırmayı sevmiyorum ama metafiziksel şeyleri araştırmayı seviyorum e tabi bunun içine cinler de giriyor yoksa cinle işim yok benim bilmezdim cin falan bu sıkıntılarımla tanıdım ve bana göründü bir defa anlatmak isterimİfrit gibi bir varlık çok güçlü diye biliyorum.. 72 demon varmış. Burda demon daveti arayanlar vardı. O konularda ayrıntılı bilgiye ulaşırsınız sanırım.
Melatonin kullananlar da var uyku için.
Size büyü yapılmadığından emin misiniz, varlıklar genelde keyfi gelmezler görev icabı rahatsız ederler. Nasıl gördünüz siyah gölge mi ?melatonin duydum ama almamıştım magnezyum aldım mix vitaminler aldım onu da deneyeyim ne kaybederim ilginiz için çok çok teşekkür ederim ömrünüz uzun ve hayırlı olsun sevdiklerinizle beraber musmutlu bir hayat diliyorum sizin için bu gibi konuları konuşabilmek mümkün değil sıradan insanlarla delirmiş gözüyle bakılıyor aslında cinleri araştırmayı sevmiyorum ama metafiziksel şeyleri araştırmayı seviyorum e tabi bunun içine cinler de giriyor yoksa cinle işim yok benim bilmezdim cin falan bu sıkıntılarımla tanıdım ve bana göründü bir defa anlatmak isterim
Onlarca metafizik'ci ile buluştum çoğunluğunda bir sıkıntı duymadım bir kaç tanesinde elimde olmayarak hakaret eder gibi konuştum ''git lan başımdan '' gibi çok kısa olarak ve tamamen bilinç dışıydı insan kendini bilir nede olsa değil mi?İfrit gibi bir varlık çok güçlü diye biliyorum.. 72 demon varmış. Burda demon daveti arayanlar vardı. O konularda ayrıntılı bilgiye ulaşırsınız sanırım.
Melatonin kullananlar da var uyku için.
Benim de bian da uyuyamamak gibi olmamıştı. Ruhsal sıkıntılar yazdıkların gibi şeyler. Halbuki cinli demonlu şeyleri insanlar kendilerine daha çabuk kondururlar. Seçilmiş olduklarına inanmak işlerine gelir olanlara bşy demiyorum tabi onlar azınlıkta ama dünden beri herşeyi reddetmek işinize geliyor gibi. Para sıkıntısı hiç çekmemiş birine yoksulluğu anlatamazsınız. Aynı problemin üstesinden nasıl geldiğimi anlattım ama içiniz kondurmak kolay değil dediğiniz şeyden razı gibi. Size kolay gelsin.sıkıntımın başlangıcı uykusuzlukla oluşmadı öncesi de ruh halimde ve bedenimde olumsuz sıkıntılar vardı tedavi olmaya çalışayım derken daha da kötü oldum açıkcası ayrıca cinli düşüncelerden uzağım aslında kimse kendine bunu konduramaz yakıştıramaz hep tıbbi olarak çare aradım psikiaytr psikolog gibi ilaç torbaları doldurmaktan öte bir varlık kazandırmadı aklen de mantıklı gelmiyor insanın aklı almıyor cinin benimle ne işi var diyorum ama kendimi uzaklaştırsam da belirtiler hep onu gösteriyor 10 yıldır bu gibi sıkıntıları yaşıyorum ben oruç tuttuğumda namaz kıldığımda dua ettiğimde en basitinden boğazım çenem kasılır ağrır zihnim karmakarışık olur namaza durduğumda duyduğum bunalımım vs diğer belirtilerimden bahsetmiyorum bile business woman
Heh işte öyle öyle evet simsiyah göründü ama öncesinde şöyle oldu.Kapkaranlık odamda yatağımdayım ve sadece telefonun yüzüme yansıyan ışığı var etrafımdan simsiyah gölgeler geçiyo çok hızlı bir şekilde ama aklıma cin olabileceği gelmiyor bu defalarca devam etti ve önemsemedim uyumak istedim bıraktım telefonu sağıma dönüp yattım belki bir dakika sonra daha uyumamışken arkamdan bir dokunuş hissettim kalkıp baktım bir şey göremedim üç kere böyle tekrarladı 4.kalkışımda karşımda saçı bağlı 1 1.5 metre boyunda simsiyah zayıf saçları bağlı bir gölge gördüm arı vızıltısı gibi sesler duyarak o günden sonra anladım ki bende musallat var ve görmesem de bu dokunuşlar hep devam etti onu görmüyodum ama rüyalarımda görüyodum hep cinsel içerikli eşcinsel insanlar yahudi insanları övüyolardı yok şeytan seni sevmiş gibi rüyalar sonra o günün travmasıyla sabahlara kadar uyuyamıyordum bu bahsettiğim yıllar bu arada 20 yaşındayım şuan 29 olucam devamlı iç sıkıntısı huzursuzluk keyifsizlik hali sonra bacaklarımda hissetmeye başladım bedenimde sıkıntılar duymaya başladım derken nur topu gibi bi musallatım oldu istemeden bu şekilde özet geçtim sadece.Size büyü yapılmadığından emin misiniz, varlıklar genelde keyfi gelmezler görev icabı rahatsız ederler. Nasıl gördünüz siyah gölge mi ?
Aşırı yorulmak da uyumayı ve dinlenmeyi zorlaştırır...1 ya da 2 saaten fazla spor uyandırır,uyutmaz....Günde bir buçuk saati geçmeyin...!Özellikle akşam geç saatte yapılan sporlar düşünülenin aksine uyandırıcı bir etkiye sahiptir...Sabah ya da akşam üzeri sporu bitirmiş olun ve aşırı spor yapmayı azaltın...Herşey dengede olunca faydalı olur...Spor beden ve ruh için en önemli aktivitelerden biridir ama dediğim gibi ;abatmamak koşuluyla...Hatta çizgi film karakteri Garfield ne der bilirsiniz:''Geceleri rahat uyuyabilmek için gündüzleri dinleniyorum''Bu işin espirisi tabii ki...Gün içinde şekerleme yapan insanların geceleri daha rahat uyuduğu gözlemlenmiş...Gün içinde yorulmak uyumayı kolaylaştırsa da çok yorulmak engeller...Benim de tavsiyem bu...Umarım uyku sorununuz çözülür...Bir de her gün aynı saatte uyumayı başarırsanız artık her zaman aynı saatte uykunuz gelir...Yani uyku sorununuzu çözdüğünüzde yatağa aynı saate gitmeye özen gösterin....sevgileraslında oldukca yoruluyorum fitness yapıyorum 1 yıldır kilometrelerce yürüyüş yaptığımda kilometrelerce koştuğumda bile uykuya dalamıyorum box yapmayı düşünüyorum acaba öfke çok mu birikti vücudumda diye düşünüyorum evet ayağa kalkınca tansiyonum da düşüyor yaşam enerjim çok çok düşük yaşamakta çok zor oluyor uykusuz olarak uyku labaratuarına randevu aldım bakalım neler olucak ilginiz için teşekkür ederim verebileceğiniz başka bir tavsiye olursa denemek isterim
Evet hiç bir şey bir anda olmayacağı gibi bu durumlar da bir anda olmuyormuş. Ben hiç konduramıyorum bu nasıl seçilmişlik eğer öyleyse bana ne faydası var iş gücüm yok yaşam enerjim yok inanırmısınız hiç te kabullenmek istemiyorum neden kendime hasta muamelesi yapayım ve yaptırayım sülalem akrabalarım arasında adım böyle anılsın isteyeyim hiç kimse tozlu raflar arasında kalmayı istemez hiç bir varlık.Benim de bian da uyuyamamak gibi olmamıştı. Ruhsal sıkıntılar yazdıkların gibi şeyler. Halbuki cinli demonlu şeyleri insanlar kendilerine daha çabuk kondururlar. Seçilmiş olduklarına inanmak işlerine gelir olanlara bşy demiyorum tabi onlar azınlıkta ama dünden beri herşeyi reddetmek işinize geliyor gibi. Para sıkıntısı hiç çekmemiş birine yoksulluğu anlatamazsınız. Aynı problemin üstesinden nasıl geldiğimi anlattım ama içiniz kondurmak kolay değil dediğiniz şeyden razı gibi. Size kolay gelsin.
Sizin uyku sorunu kadar belki daha önemli bir sorununuz var yani.. bu durumda uykuyu düzenlemek varlıktan kurtulmanızı sağlamaz. Bakım yaptırıp tedavi olmanız gerekir metafizik tedavi.Heh işte öyle öyle evet simsiyah göründü ama öncesinde şöyle oldu.Kapkaranlık odamda yatağımdayım ve sadece telefonun yüzüme yansıyan ışığı var etrafımdan simsiyah gölgeler geçiyo çok hızlı bir şekilde ama aklıma cin olabileceği gelmiyor bu defalarca devam etti ve önemsemedim uyumak istedim bıraktım telefonu sağıma dönüp yattım belki bir dakika sonra daha uyumamışken arkamdan bir dokunuş hissettim kalkıp baktım bir şey göremedim üç kere böyle tekrarladı 4.kalkışımda karşımda saçı bağlı 1 1.5 metre boyunda simsiyah zayıf saçları bağlı bir gölge gördüm arı vızıltısı gibi sesler duyarak o günden sonra anladım ki bende musallat var ve görmesem de bu dokunuşlar hep devam etti onu görmüyodum ama rüyalarımda görüyodum hep cinsel içerikli eşcinsel insanlar yahudi insanları övüyolardı yok şeytan seni sevmiş gibi rüyalar sonra o günün travmasıyla sabahlara kadar uyuyamıyordum bu bahsettiğim yıllar bu arada 20 yaşındayım şuan 29 olucam devamlı iç sıkıntısı huzursuzluk keyifsizlik hali sonra bacaklarımda hissetmeye başladım bedenimde sıkıntılar duymaya başladım derken nur topu gibi bi musallatım oldu istemeden bu şekilde özet geçtim sadece.
İlginize ve yorumunuza teşekkür ediyorum. Zaten benim de programım hafta da 3 gün Evet denge her durumda önemlidir sporda da olduğu gibi zaten saatlerce spor yapabiliyorsa bir insan hele ki fittness gibi ağırlk antremanlarının olduğu bir branşta devamlılıkla birlikte artan kilolar buna müsaade etmez ve etmiyor vücut ağırlığınızı geçen kilolar ile çalışıldığında maximum 1.5 satte enerjiniz tükeniyor akşama kadar yapılan bir spor olamaz bu sebeple tabii alınan karbonhidrata enerjiye göre amaca göre değişmekle birlikte farklılıklar olabilir herkes için.O şekilde de denedim aynı saatte yatmayı olmadı öyle de olmadı...Aşırı yorulmak da uyumayı ve dinlenmeyi zorlaştırır...1 ya da 2 saaten fazla spor uyandırır,uyutmaz....Günde bir buçuk saati geçmeyin...!Özellikle akşam geç saatte yapılan sporlar düşünülenin aksine uyandırıcı bir etkiye sahiptir...Sabah ya da akşam üzeri sporu bitirmiş olun ve aşırı spor yapmayı azaltın...Herşey dengede olunca faydalı olur...Spor beden ve ruh için en önemli aktivitelerden biridir ama dediğim gibi ;abatmamak koşuluyla...Hatta çizgi film karakteri Garfield ne der bilirsiniz:''Geceleri rahat uyuyabilmek için gündüzleri dinleniyorum''Bu işin espirisi tabii ki...Gün içinde şekerleme yapan insanların geceleri daha rahat uyuduğu gözlemlenmiş...Gün içinde yorulmak uyumayı kolaylaştırsa da çok yorulmak engeller...Benim de tavsiyem bu...Umarım uyku sorununuz çözülür...Bir de her gün aynı saatte uyumayı başarırsanız artık her zaman aynı saatte uykunuz gelir...Yani uyku sorununuzu çözdüğünüzde yatağa aynı saate gitmeye özen gösterin....sevgiler
evet uykudan önce asıl meselem farklı sorunlar ama uyuyorken daha tahammül edilebilir oluyordu metafizik tedavi olamıyorum ama bir türlü neden? Onlarcasıyla görüşmeme rağmen tamam yüzde 90'ı var diyor parayı veriyoruz tamam bitti gitti hadi kalk ya allah diyo ee yaşıyan benim hala hissediyorum? Yok yok kardeşim siz öyle hissediyorsunuz sizde vesvese var haha. Bu söz boşuna denilmemiş yani hekimden değil çekenden sor.Sizin uyku sorunu kadar belki daha önemli bir sorununuz var yani.. bu durumda uykuyu düzenlemek varlıktan kurtulmanızı sağlamaz. Bakım yaptırıp tedavi olmanız gerekir metafizik tedavi.