gümüş
Kayıtlı Üye
Sizin rüyalarınız benimkinden de ilginçmiş arkadaşlar.
Sanki astral seyahat yapıyormuşsunuz gibi;
ama Gümüş'ün rüya seyahatleri deyimi daha güzel oldu.
Teşekkürler
Paralel evren dediğim rüyalarsa bir başka kategoriye giriyor.
Şimdiye kadar bir mana veremediğim rüyalar da bunlar.
Emin değilim aynı şeyden mi bahsediyoruz ama aynı ise şu aralar teorinin eksik olduğunu düşünüyorum
@ gümüş
Sizin gördüğünüz rüyaların hep farklı olduğunu söylemişsiniz.
Sanki bir aktrist gibi pekçok rol edindiğiniz şeklinde anladım.
Her filme göre de bir farklı senaryo.
Yok, zaman mekan değişiyor ama benim rolüm değişmiyor, yani değişiyor ama bugün dilenci kızdım diger rüyamda kralice oldum gibi değil. Bir şeye benzetmek istesem tanışma, acemi birlik, kalfalık, ustalık derdim ama bu da aslında tam yansıtmaz. Kademeli giden bir sürec ama kademelerdeki yerler kisiler farklı , eski zaman var galiba gelecek zaman da var ama bu tabii ne demek baska konu, ne bilmiyorum. Varsayımlarım var sadece ama diger taraftan uyandığımda çözemediğim sorunlar icin rüyalarımın verdiği mesajı alıyorum ve iyi bu kişisel gelişim gibi, ama diğer taraftan baska bir sey daha var rüyalarımda ki kişiler değişse de ve tabii rol de farkettim uzun zaman önce boyut diyelim oradaki yerlere , eşizlerim olsun oradaki benler de karakterlerimiz doğalarımız düşünce bicimlerimiz aynı, yani uyanık olsam aynı durumda ne tepki veririm orada da aynı tepkiyi veriyorum, o zaman oradaki tabii ki benim sonucu cıkıyor/COLOR]
Bunu bilinçaltına yorsak, kaç alt benliğiniz olabilir ki?
20-30 farklı şekilde kendinizi nasıl görebilirsiniz?
Cok kişilikler üzere okumustum ama konuya hakim değilim ama diğer taraftan insanların farklı kosullarda farklı tepkiler verebileceklerini biliyorum ve cok insan asla dediği yanlarını test etme sansı olmadığı icin asla diyor bence, yani ortam değişmeden bunu bilmesi mümkün değil, kimya gibi düsünün deneylerde aynı sonuc laboratuar ortamında kosullar aynı oldugu sürece alınır. Koşullar değiştiğinde ortaya başka bir sey cıkar , rüyalarıma bir yandan da bilmediğim yönlerimi tanıma seyahati gibi bakıyorum ama burada işte konuya acma nedenim, istemediğim zamanlarda bunun olmaması lazım mantıken ama oluyor, o zaman kendimi tanımaya calısan ben miyim yoksa kendimi de tanımamı isteyen baska bir sey mi var sorunsalı ile basbasa kalıyorum.
İşte mantığın, aklın sınırlarıyla çözemeceğimiz bir durum yaşıyorsunuz.
Kuantum prensiplerle bir ihtimalden bahsedebilirim.
Farklı hayatlara dair, farklı olasılıkları görüyor olabilirsiniz.
Geçmiş yaşamdaki, şimdiki ve sonraki hayatınızda olası durumlar
size şuan bir şekilde aktarılıyor, malum oluyor belki de.
Ama sadece bu ufak bir ihtimal.
Benim hislerim, bu konuda daha derin ve paranormal birşeyin
döndüğüne dair.
Belki de bunu çözmek sizin hayat amacınız olabilir.
Belki de bir ihtimal rüya boyutu varsa; orada bir yetkili kişi olabilirsiniz.
henüz ne olduğunu bilmiyorum ama amac edindiğim uğraslarım var bir süredir rüya izi sürerekten
Eğer araştırır ve bu bilgiye hazır olursanız
gerçek cevapların zaman içinde size geleceğini düşünüyorum.
Teşekkür ederim