Merhaba.Sabahtan beri gece yaşadıklarımin etkisindeyim.Önce Rüyamda içine cin girmiş bir kadın gördüm.Kadin kollarimi tutup bıraktı ve kollarimda zincir şeklinde dövmeler oluşmuştu.Bana gelecekle ilgili şeyler söyledi.Uyandim tekrar daldim veya dalmak üzereydim.Arkamdan uzun saçlı birinin bana sarıldığını hissettim.Yatakta kızım yanımda yatıyordu o sanarak elini tuttum.Erkek eli gibi bir el olduğunu hissedip dua ederek gözümü açtım.Arkami döndüğümde kızımla aramda mesafe cok fazlaydi ve uyuyordu.Rüyami diye saatlerce düşündüm ama sarılmayı ve eli gerçekten hissettim.
Hayatimda hicbir sey yolunda gitmiyor diye konu açmıştım daha önce.Eskiden hep evde özellikle geceleri birinin beni izlediğini, bazen dokunduğunu hissederdim.Hoca diye tabir ettiğimiz birinden dua vs tavsiyeleri alip uygulamistim ve geçmişti.Yaklasik 3 yıldır hic birsey olmamıştı.Ama bu 3 yilda herşey kötüye gitti.Aldatildim? boşandım, is hayatim bozuldu.Etrafimda kimse kalmadı resmen ve 1 ay kadardir evde takip edilme, arkamda biri var hissi tekrar başladı.Üzerine bu gece yaşadıklarim.
Anlayan birinjn tavsiyelerine ihtiyacim var.Musallat olabilir mi bu? Degilse nedir?