Tılsımını büyüsünü bilmem. Bu işlerden de anlamam. İnancım gereği de uğraşmam.
Ancak size tek söyleyebileceğim hipnoz ve NLP teknikleri ile çok kolay yabancı dil öğrenebilirsiniz. Bizzat kendim için söylüyorum 3 dil öğrendim. (İngilizce, Rusça ve İspanyolca.) Kesin ve net sonuç. Fırsat ve vakit buldukça başka dilleri de öğrenmeye meyilim var. Uygulamama ve öğrenmeme yardımcı olan kişinin de yardımı ile çok çabuk kavradım. 12 günde Rusça konuşuyor 1,5 ayda hatasız yazabiliyordum. İngilizce 3 ayımı aldı. İspanyolcaya 21 günde hakim oldum. Sizin kapasiteniz ne aşamada olur onu bilemem lakin bendeki durum buydu. İşin güzel tarafı kesin ve unutmamak üzere öğreniyorsunuz. Ana diliniz gibi içinizden anında sorularınıza cevap geliyor. Eğitimimi İstanbul'da aldım. Siz de bir şekilde bu işle uğraşanları bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Sonuçta yetenek gelişen ve bizimle beraber profesyonelleşen bir şey. Emek yoksa yetenek de yok. Saygılarımla.
@KuRt176 basardiginiz seyi ben 2-3 yil önce cok arastirdim,fakat güven bir kurum ya da kisi bulamadim hatta @URUMHAMATAHAYİL ile bu konu hakkinda konustuk ozaman beraber calisabilecekleri ögretmen ariyorlardi yeni projeleri icin. Gerceklestiginde haber vericekti hala bekliyorum? Tavsiye ettigi biri vardi kisinin videolarini izledim bana cok enerji vermedi kisiye güven duyamadim.
Sakincasi yoksa siz egitim aldiginiz yeri paylasirmisiniz? Tecrübelerinizi süreci anlatirsaniz cok mutlu olurum.
Sorunuza cevap olmayabilir belki ama ben sadece kendi deneyimimden bahsetmek istiyorum ; 11 yaşındayken sureleri öğrenmeye çalıştığım zamanlar, bazı sureleri ezberlemekte zorlanırdım. Ezber yeteneğim oldukça kuvvetli olmasına rağmen arasıra bunu yaşıyordum. Zorlandığım sureleri gece ruyamda okuduğumu görürdüm ve sabah uyandığımda gerçekten ezberlemiş olduğumu farkederdim. Bunu keşfettikten sonra, tüm okul hayatım boyunca hep yatağımda uzanarak ders çalıştım ve çalışma esnasında her uykum geldiğinde uyudum. Böylece, okuduklarım unutmamak üzere beynime kazınıyordu resmen. Sınavlarımı hep böyle geçtim. Yalnız şunu belirtmeliyim ki, hafızam, tanıdığım insanlarla kıyasladığımda belki 10 kat daha güçlüdür. Duyduğum yada okuduğum en sıradan bilgiyi bile, günün birinde bir yarışmada sorulacakmış gibi kaydeder beynim ve hiç unutmam. Bazan arkadaşlarım google mısın sen diye takılırlar. Belki bilginin uykumda kalıcı hale gelmesi bu hafıza olayımla alakalıdır, bilemiyorum.Uykuda dil öğrenmek,çizim yapmayı öğrenmek veya genel kültür hakkında bilgi sahibi olabilmek için bir tılsım kese vs var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
rüyamızda daha önce görmediğimiz bir şeyi öğrenmek mümkün müdür yani bir kitaptaki şeyleri görmek için onun sayfalarını görmüş olmak mı gerek ya da bir dil için veya frekans gibi bir şeyle de ulaşamaz mıyızSubliminal telkin yolundan da bahsedilmis. Aklima ilk gelen sey olmadi. Biraz etrafli dusundum de cok etkili bir yol olabilir.
Subliminal olarak beyne belli branslardaki bilgileri ve hatta becerileri daha istekli ve baglayici olrak ogrenme telkin edilebilir. Boylece gun icinde farkinda olamayacagimiz bircok olus icinden ilhamlar alabilecek hale gelebilir beyin.
En olmadik yerlerden en olmadik duyumlari ve farkedemedigimiz goruntuleri cekip alarak onlardan harika kisayollar tasarlayabilir. Hatta kisinin psisik birikimine gore rezonanslari ve frekans araliklarini bile algilayabilerek daha sifreli olan yayinlari bile bilinc alti decoder gibi cozumleyebilir. Kisi farkinda olmayabilir ama beyni bu tertipte izdusumlenebilirse Matrixteki Neonun I know Kung-fu demesi gibi az caba ile cok yol katetmis bile olabilir .
Herseyi bilerek doguyoruz. Sonradan unutuyoruz. Herseyi bilerek dogmak demek beynin datalari isleyebilmesinin sinirinin koyulmamis olmasi demektir.
rüyamızda daha önce görmediğimiz bir şeyi öğrenmek mümkün müdür yani bir kitaptaki şeyleri görmek için onun sayfalarını görmüş olmak mı gerek ya da bir dil için veya frekans gibi bir şeyle de ulaşamaz mıyız
Ne malum memnun kaldığım dediği yerde çalışmadığı? Yada oradan birilerini tanımadığı?aynı mesajı yazmak üzereydim. @KuRt176 Sanırım memnun kalmışsınız Eğitim Aldığınız yeri bizimle paylaşır mısınız?
Uykuda veya vakıa (yakaza) halinde birşeyler öğrenmek mümkün. O anda algılar açık ve boyutlar arası bağlantı sağlanmış oluyor. Nette dolaşan ve cevabını bulabilene 20 veya 40 milyon usd ödüllü bir soru vardı, onun cevabını bile almaya başlamıştım ki henüz yarısındayken dünya denen sınırlı aleme geri dönmüştüm. Bir dahada denemedim.
hayatında herhangi bir enstrüman çalmamış birinin uykuda bağlama çalmayı öğrenmesi ve bunu uyanınca da yapabilmesi gibi çok örnekleri var.
Tılsımını büyüsünü bilmem. Bu işlerden de anlamam. İnancım gereği de uğraşmam.
Ancak size tek söyleyebileceğim hipnoz ve NLP teknikleri ile çok kolay yabancı dil öğrenebilirsiniz. Bizzat kendim için söylüyorum 3 dil öğrendim. (İngilizce, Rusça ve İspanyolca.) Kesin ve net sonuç. Fırsat ve vakit buldukça başka dilleri de öğrenmeye meyilim var. Uygulamama ve öğrenmeme yardımcı olan kişinin de yardımı ile çok çabuk kavradım. 12 günde Rusça konuşuyor 1,5 ayda hatasız yazabiliyordum. İngilizce 3 ayımı aldı. İspanyolcaya 21 günde hakim oldum. Sizin kapasiteniz ne aşamada olur onu bilemem lakin bendeki durum buydu. İşin güzel tarafı kesin ve unutmamak üzere öğreniyorsunuz. Ana diliniz gibi içinizden anında sorularınıza cevap geliyor. Eğitimimi İstanbul'da aldım. Siz de bir şekilde bu işle uğraşanları bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Sonuçta yetenek gelişen ve bizimle beraber profesyonelleşen bir şey. Emek yoksa yetenek de yok. Merhaba, eğirim aldiginiz kisi, kurum ya da kurulusun bilgilerine nasil ulasabilrim acaba? Yardimci olursaniz sevinirim.