Üyeliğimin iptalini istiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Zagor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Z

Zagor

Selamun aleyküm arkadaşlar... Siteden ayrılmaya karar verdim... Üyeliğimi silebilirseniz mutlu olurum...
Bu siteye takılalı işim rast gitmiyor.. En güzeli ayrılmak yalnızlık diye düşünüyorum....

Selamun aleyküm arkadaşlar... Siteden ayrılmaya karar verdim... Üyeliğimi silebilirseniz mutlu olurum...
Bu siteye takılalı işim rast gitmiyor.. En güzeli ayrılmak yalnızlık diye düşünüyorum...bende 1 konu açtım açmaz olaydım site de zannediyorum ki tek cahil benim herkes büyücülük okulu nu falan bitirmiş

Bence açtığın konu hakkında üyeler çokta haksız değil. Burası bu tarz konular da aşırıya gidilmedikçe her şeyin paylaşıldığı bir forum. Sizin açtığınız konu çok havada kalmış, bilgi almaya çalışsak ayrı sıkıntı çünkü bilgi sansürlü, yardımcı olalım desek yardım istememişsiniz. Yani sansürlü kısmı direk yazsanız mesela bilgi ediniriz, teşekkür eder fikir alışverişi yaparız.

Evde herşey yolunda değil Babam geçenlerde ayağı kayıp düştü. Sıkıntı üzerine sıkıntı oluyor Hiç bir şey yolunda değil...
Acilen bu siteyi bırakmam lazım Yetkili arkadaşlar ilgilenirse sevinirim.... Urumada ulaşamadım özelden mesaj atmasını bilmiyorum.?

Gizlimabete her zaman bir iftira atan oluyor. Dünya da binlerce forum sitesi var. Kaçtanesi acaba güvenliği bu kadar sıkı tutuyor. Komik geliyor bu yaklaşım bana.
Sıkıntı yok kimseyi zorla burda tutmuyoruz. Kar elde etme gibi derdimiz de yok. İsteyen istediği gibi yararlanır siteden. Sadece konu açmayı gereksiz buldum. 40 yere de yazmış bir de onları tek tek temizledim. Konuyu da silecektim ama dedim dursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri