s.a. havvas ile alakalı bazı sırlara erişmek için, bazı ayetlerle ,veya ismi şeriflerle,zikir yapılır,ve zikiri yapılan duanın veya ismi şerifin görevli hüddamı vardır, genellikle 15 günlük çile odası diye tabir edilen bu süreçte ,sizi bundan vazgeçirmek için,akla hayale gelmeyen görüntülerle,gürültülerle yolunuzdan vazgeçirmeye çalışırlar, çünkü o duanın veya ismişerifin görevinden alıkonulmak istemezler, sizinde başınıza gelen bundan ibarettir sanırım.zararı yok ,yine gelirlerse konuşup anlşmaya çalışın,
haaa yüreğim kaldırmaz bu meseleleri dersen, e.besmeleyi çekip,zikrimi Allah rızası için yapıyorum diyerek zikre başlayın ,zirinize devam edin sakıncası yoktur.bidaha gelmezler.saygılar.
Ben bir çok defa böyleşeylere maruz kaldım adımla hitab edildi çagrıldım karabasanlarla 4 yıl ugraştım yani onlar benimle ugraştı genelde çok dertli oldugum zamanlarda oluyordu takip ediliyormuşum gibi izleniyormuşum gibi hissediyordum şimdi daha iyiyim mesala karabasan oldugu zaman uykudayım uyanacagım diyorum ve uyandırıyorum kendimi ama çok zorluk çektim
karabasan illetinden kurtulmak için :
(Eûzü bi kelimâtillahit-tâmmeti min gadabihî ve ıkâbihî ve min şerri ıbâdihî ve min hemezâtiş-şeyâtîni ve en yehdurûn)
bunu okuyup ve arapçasını yazdırıp yastığının altına koy, bir hafta veya bikaç günde yetiyor devam et,birdaha sana gelmez bulaşmazlar.tecrübeyle sabit.