3. Gözün açılması Jack pot gibidir. Kol çevrildikten sonra 4 döngünün de aynı meyveyi göstermesi gerekir.
Müzik, üzerlik tohumu, karanlık ortam, zikir vs bunların sadece 1 cehedidir. Faydasını verir ama iş bitirmez. Jack pot gibi 1 , 2 donguye kadar cikarsiniz mekanizma basa sarar. İnsan ise iç içe geçmiş döngü katmanlarından oluşur. Butun katmanlarının her birinin gereksinimi ayridir.
Benim tavsiyem zifiri karanlıkta kalın. Kapkaranlık demiyorum, ZİFİRİ KARANLIK diyorum. Boylece beyin , gozlerin acik vaziyette iken bile kör olduguna hukum edecek ve 6. Hissi devreye sokacaktir. Gozler acik kapali farketmez zifiri karanlikta etkisini yitirir. Ay isigi bile girmemelidir bu pratik icin. Karanlik icinde golgeler ve mobilya kenarlari bile kordine edici olarak gorulemez olmalidir. Boylece beyin reaksiyon vermeyen gorme merkezini tahliye eder ve 3. Goz survivor modu aktive edilerek acilir.
Kazalarda gozlerini kaybedenlerin sezgiselligi bu yuzden dogal yoldan olusur. Epifiz bezi herseyi devralir cunku ve hakikat vizyonuna girer.