URUMHAMATAHAYİL
Yönetici
siğrayı övücü şeyler yazmayalım lütfen siğara hem sizi hemde cevrenizdekileri ciddi şekilde zarara uğratacak kötü bağımlılıktır
Kendi içerisinde tutarsız bir kehanet şuan dünyada süper güç olma yolunda olan devletler Rusya ve Çin'dir.Türkiyeden şuanki durumda böyle bir hamle beklemek hayalperestliğin ötesinde ütopyacılık olur Türkiyenin diğer Türk devletleriyle birleşmesi osmanlı ruhunu değil bir Turan ruhu yaratabilir ancak çünkü osmanlı Türkleri değil müslümanları birleştirme gayesi izlemiş bir devlettir ki Turanında kurulması herşeyden daha imkansızdır ve bir diğer tutarsızlık Türkiyenin ab ye girince süperleşmesi ab ye girmek demek zaten milli çıkarları bırakmak avrupanın kölesi olmak demektir Türkiye için ab çözüm olamaz ne ab ne abd tam bağımsız Türkiye.türkiye 2000'li yıllarda süper güç olacak. ortalıkta dolaşan kehanetlere göre,2040 yılında türkiye dünyada kendisinden bahsettirecek2050 yılında da tek süper güç olarak kabul edilecek.kehanete göre türkiyenin süper güç olma asamasında diqer türk devletlerininde türkiyeye tabi olması söz konusu olacak osmanlı ruhu tekrar yeserecek ve önümüzdeki yıllarda eksikliklerini tamamlayan türkiye avrupa birliqine girecek.
daha acık bi kehanet ama bu kadar yazayım şimdy...
türkiye 2000'li yıllarda süper güç olacak. ortalıkta dolaşan kehanetlere göre,2040 yılında türkiye dünyada kendisinden bahsettirecek2050 yılında da tek süper güç olarak kabul edilecek.kehanete göre türkiyenin süper güç olma asamasında diqer türk devletlerininde türkiyeye tabi olması söz konusu olacak osmanlı ruhu tekrar yeserecek ve önümüzdeki yıllarda eksikliklerini tamamlayan türkiye avrupa birliqine girecek.
daha acık bi kehanet ama bu kadar yazayım şimdy...
Peril sen bebek beklemiyormuydun...yoksa yanlışmı hatırlıyorum.. bu sigara da neyin nesi.. masumun ne günahı var..
eğer bu hızla devam ederse 2050 de değil süper güç olmak yok bile olabilir ülkeyi kötü günler bekliyor tek kurtuluş halk devrimi başka yol yok.karıstırıyorsun ne bebeqikoptummmmm yaaaa ins. bnm duydugum kehanet gercekleşir türkiyenin yok olmasını istemiom
![]()
Katılıyorum...eğer bu hızla devam ederse 2050 de değil süper güç olmak yok bile olabilir ülkeyi kötü günler bekliyor tek kurtuluş halk devrimi başka yol yok.
Rahatlatır mı bilmem ama önümüzdeki sene dünya savaşı olmayacak. Bölgesel yıkımlar devam edecek. Korkulan şiddetteki dünya savaşına daha var. Ülkemiz için de ilginç gelişmeler olacak. Yeni ittifak anlayışları (şaşırtıcı biçimde), yeni kaynakların kullanılması, doğal bir takım felaketler, mutluluk verici idari, ticari ve askeri anlaşmalar.. Siz torununuz için endişelenenin.Valla şu okuduğum kehanetlerden sonra 2050 falan bana çok uzak geliyor.Şu 2010 daki savaş beni daha fazla düşündürüyor 3. dünya savaşı herkes tarafından beklenen bir şeydi ama bu kadar yakın olması çok ürkütücü sanki dünyada yaşayacğımız son 1 yıl kaldı hisselerine kapıldımben çok ince eler sık dokurum takarım şimdi bunları kafaya. Kendi adıma korkum yok 2 tane kızım var ve onları bekleyen gelecek korkutuyor beni. Bunları bilmek mi hayırlı bilmemek mi bilmiyorum ama okuyunca insanın dünyadan, hayatdan hiç bir beklentisi kalmıyor umutlar tükeniyor.Allah sonumuzu hayır etsin
![]()
Size vereceğim linkte urumhamatayahil güzel bir paylaşım yapmıştı. Umarım faydalı olur.2012 olayı nedır acıklayabılırmısınız? ayrıca kehanet sıze nerden bıldırılıyor?
Rica ederimtesekkur ederım yesılcıngene..