Bu işin çözüme kavuşması için sorgulaman lazımdı. Eve girenler çıkanlar belliyse olayların gidişatını baz alarak çözüme ulaşabilirdin. Artık giden geriye zor gelir. Benim başıma gelse mesela direk o unsurların bulunduğu yerden parmak izi aldırırdım. Bağlantılarınız kuvvetliyse o para pul içinde bunu yapabilirdiniz. Polise gitmek istediniz mi? Haneme girdiler, bana zarar verebilirler vsvsvs. Her türlü bahaneyle bütün aile içinde polise gideceğini söyleyebilirdin ve tavırları dikkatle inceleyebilirdin, korkutacaktın. Oradaysa eğer büyüdendir polis bir şey yapamaz diye ortamı yumuşatmaya çalışabilirdi. Çünkü kimse büyü bulununca polise gideceğini hesap etmezdi. Bu afallamalara sebep olabilir ve sana ufak bir kıvılcım yaratabilirdi, İhtimalleri zorlayacaktın. Şüpheli gördüklerini araştıracaktın. Dışarıda durumu iyi olan ailenin büyüyü bulan yengenle samimiyeti nedir? Kuzeninin annesi nasıl biri? O kuzenin aslında niye intihar etti? Kuzeninin en çok muhatap olduğu akraban kim? Amcan neden kalp krizi geçirdi? Size o büyücüyü bulan kişi kim veya bağlantınız kim? O büyüleri ben bir şey yapamam diye ortadan kaldırması tuhaf değil mi? Bunların hepsinin bir sebebi olabilir. Detaylı git, detaylı gör. Diyeceklerim bu kadar. Aslında harekete geçseydin çözüme ulaşabilirdin. Çok geçmiş olsun. Dediğim gibi büyüye inanmam. Umarım daha iyi vakitler yaşarsın.