Terk Edilen Burçların Tepkileri :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sewalim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Balıklar....
Haftalarca değil aylarca ağlarlar. sevmeye ve özlemeye de ve hatta adını hergün anmaya yıllarca devam ederler. 11 yıllık rekorum var.

teraziyim ve yazılanlar doğru.beni anlatmış..

Terazi burcunun karakter yapisina göre bir yazi okumustum.Ne kadar dogru bilmiyorum.Terazi burcu kadini icin (tutumlu,hayatini düzgün ve planli yasadigini) Erkegi icin ise,(cok israfci,cok düzensiz ve capkin ) oldugunu duydum.Bu dogrumudur??:boxing_smiley:

Balık

Haftalarca ağlayacaktır. Ona veda ettikten sonra koşarak oradan kaçın. Balık ne hata yaptığını ve neden ilginizi yetirdiğinizi soracaktır. Ayrıntıları öğrenmek ister. Mektup yazacak ve sizi tekrar kazanmak için araya dostlarını sokacaktır. Ona böyle bir ihtimalin olmadığını kesin olarak belirtin. Aksi halde peşinizden ayrılmaz. Bu romantik peri masalının bittiğini kavrayınca bir başka masala yönelecektir. Gizliden gizliye bu oyundan hoşlanır. Balık pembe dizileri sever.

Alakası yok asla yapmam öyle şeyler, giden gitmiştir gittiği an bitmiştir :)

Terazi burcunun karakter yapisina göre bir yazi okumustum.Ne kadar dogru bilmiyorum.Terazi burcu kadini icin (tutumlu,hayatini düzgün ve planli yasadigini) Erkegi icin ise,(cok israfci,cok düzensiz ve capkin ) oldugunu duydum.Bu dogrumudur??:boxing_smiley:

terazi burcu tutumlu dış görünüşüne giyimine önem veren akıllı zarif evinde yalnızlığı seven kimselerdir genelde arzuhal..ama en iyi anlaştığı burçlardan biriside hava grubu olanlardır kendiside hava grubu burçlardandır..

Koç
Terk edilen burçların tepkileri Terk edilen Koç en kısa süre içinde kendine başkasını bulacaktır. Bu sizi üzmesin. Onun yapısı böyledir. Eğer ilişkiyi siz bitirirseniz Koç hemen en tatlı tavrını takınacaktır. Amacı sizi yeniden elde edip edemeyeceğini görmektir.
beni tarif etmişsiniz :beta1::willy_nilly:

"İkizler ayrıldıktan sonra kendini en hızlı toparlayan burçtur. Aşkta havai olduğu için en kısa süre içinde yeni birini bulacaktır. "

Yok öyle bir şey!

Vay be tutuyor benim burç yengeç aynen katılıyorum terazide sevgiliminkiydi hazır bekletmiş başkasını şimdi onunla çıkıyor aldattı kısacası zoruma gidiyor gerçekler. :(

Dört ay kadar önce sevgilimle ilişkiyi bitirme kararı aldık. Zaten son bir yıldır ite kaka yürüyordu ama ben yine de bitmesini istemiyordum. Neyse, bitti.
Adam ikizler burcu. Yükseleni de ikizler. Üstelik de maşallah, pek yakışıklı bir adam.
Ama, burada yazdığı gibi öyle hemen birini bulmadı. Önce, dost olalım dedi. Uzak durdum. Sonra pişmanım dedi, umursamadım. Neşet Ertaş bile dinletti bana hüzünlü gözleriyle. Tabi böyle soğuk davranırken canımdan can kopuyordu ama neylersin, sonunda kazanmak varsa katlanacağız.
Nihayet, gel dedim, gel Allah cezanı vermesin:D Barıştık.
Akrep burcuyum:P Süründürür akrep... Yeterki istesin.

Kısaca, ikizler hakkında yazılanları bilmem ama akrebin geri kazanmak için her yolu deneyeceği ve istediğini alacağı kısmı çok doğru. :)

Kova
Çevresinde moralini yüksektecek bir sürü arkadaşı vardır. Onun haftalarca üzülmesini beklemeyin. Çünkü Kova “olan olduktan sonra ağlamanın yararı yok” diye düşünür. Duygularını düşünselleştirir söze döker. Sizinle en başından derin duygusal ilişkiye girmediği için haklı olduğunu düşünür. Yeni bir sevgili sevgili bulmamın da zamanı gelecektir ama şimdi dostlarıyla birlikte olmanın tadını çıkarma zamanıdır.

Bir kez terk edildim onda da aynı bunları yaşadım ve böyle tepki verdim :D Tam uyuyor bana bu yazı :D

Geri