RAZYEL
Banlı Kullanıcı
Hayirdir,neden?bende katılırdım ama benim işime yaramaz sanırım
Hayirdir,neden?bende katılırdım ama benim işime yaramaz sanırım
Aslinda kisaca bir olayin analizini kisilerin kisisel maceralarini ele alarak yaparsak,cogunun aslinda da cok pozitif enerjilerle karsilastigi anlasilmaktadir.Ama yule kardesimizin anlatigi da cok bir Kabus tripine benziyor.Insanlarin bilinc altlari,ruh haleri yada beklentilerinin kendisine farkli ve bizarr bir sekilde yansimasi olabilir,belkide kisinin kendi "karanlik tarafi"ile karsi karisya gelmeside bir takim sorunlar yaratir,hani samanin dedigi gibi "kisi kanallarini temizlemelidir falan".önce yavaş yacaş sallanmaya başladım olduğum yerde hızladım sanki kamikaze gibi yuvarlak çizdim. sağa sola dönmeye başladım sanki yatakla birlikte hızım iyice arttı kelimeleri söylemem yavaşlamaya başladı.odanın etrafında dönüyordum sanki sürekli bir esnti vardı üstümde. ellerim esintileri hiisetti daha sonra yanmaya başladı sağ bileğimde yağun bir ağrı hiisettim çok şideetlendi ve bir anda durdu. midem bulanmaya başladı. başım ağrıdı soğuk soğuk terledim ve üşümeye başladım . çalışmanın bitmesi gerektiğini düşünüp bıraktım