Telekinezi için enerji çalışması 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bundada zikir yaptığımız kelimeyi uzatarakmı söylüyecez astral seyehatteki rehiteaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann gibi ?

Sn Urum, Kika'nın anlamı nedir acaba? Zikri nefes tekniğine göre mi çekmeliyiz yoksa seri bir şekilde çeksek de olur mu?

Ayrıca merak ettiğim diğer konu, zikirleri çekerken ideal bir duruş (çalışmadaki sırt üstü yatma, lotus oturuşu, vs...) var mıdır? Bilgilendirebilirmisiniz?

Teşekkür ederim. Lotus duruşunda yapmadım zikirleri şimdiye dek, tekrar etmelimiyim ?

İnisiye sırasında zikiri kendi duyabileceğimiz şekilde fısıltı halinde mi çekmeliyiz yoksa yüksek sesle mi ? Şifa enerjisinde Sayın Urum yüksek sesle tekrarlayın diye belirtmiş o yüzden aklıma takıldı en uygun hangisi ?

Birincisi çalışmayı kaçırdım.İkincisi şimdi 7.144 tane kika söylesem çalışmaya katılma şansım var mı?Üçüncüsü bu çekmemiz gereken zikirleri sadece 23.00 damı yapabiliyoruz?Yani yedi gün boyunca 23.00 da mı çekmemiz lazım bu zikirleri?Eğer öyleyse geçmiş olsun ben bidaha ki çalışmaya katılabileceğim.Tekrar teşekkür ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri