Tarot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Maelstorm

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba,umarım başlığı doğru açmışımdır.Dün ilişki tarot açılımı yaptım fakat kitapçık pek yardımcı olmadı ve biraz acemiyim. Kartlar sırasıyla ters değnek 5'lisi, İmparator ,tılsım 5'lisi ve son olarak değnek 8'lisi geldi.Daha iyi yorumlamanız için olayı anlatmam gerekirse bir hanımefendi ile arkadaşım (x) vesilesi ile buluşma olacaktı fakat beğendiğini söylediği halde buluşma olmadı.Arkadaşıma da kız arkadaşının anlattığına göre (x) ne ki kendisi ne olsun tarzında yorum da bulunmuş.Ve arkadaşımın da buluşacağım kız ile konuşmasından şüpheleniyorum.Sizlerin kart yorumu bu olay için nedir merak ediyorum.Biraz uzun oldu kusura bakmayın.

Saygılarımla

Herkese merhaba,umarım başlığı doğru açmışımdır.Dün ilişki tarot açılımı yaptım fakat kitapçık pek yardımcı olmadı ve biraz acemiyim. Kartlar sırasıyla ters değnek 5'lisi, İmparator ,tılsım 5'lisi ve son olarak değnek 8'lisi geldi.Daha iyi yorumlamanız için olayı anlatmam gerekirse bir hanımefendi ile arkadaşım (x) vesilesi ile buluşma olacaktı fakat beğendiğini söylediği halde buluşma olmadı.Arkadaşıma da kız arkadaşının anlattığına göre (x) ne ki kendisi ne olsun tarzında yorum da bulunmuş.Ve arkadaşımın da buluşacağım kız ile konuşmasından şüpheleniyorum.Sizlerin kart yorumu bu olay için nedir merak ediyorum.Biraz uzun oldu kusura bakmayın.

Saygılarımla
Bu sorudan ziyade ben kartları kendim çekeyim başkası bana bakım yapsın. Emek de alver dönügüsü de iş ya da ağırlık da pek umrumda olan şeyler değil gibi olmamış mı sizce de? Zaten benim algıladığım gibi anlamış gördüğüm kadarıyla üyelerimiz de. Yorum yapmamayı seçmişler. Bu yüzden ilgilenilmemiş gibi algılanmasın diye cevap vermek istedim.

Ayrıca bu tür sorularda bakımı yapan ve kart çeken kişi siz olduğunuz için kartlar konusunda tecrübeniz yok ise kelt haçı yöntemi kullanımı daha doğru olur. Sistemsel olarak en azından doğru yönlendirmek adına 4 kartlı bir çevap alma kullanmamanızı öneririm. Her kartın aynı zamanda bir zaman örüntüsü bulunur. Geçmiş şimdi gelecek doğrultusunda. Sizin sisteminizde bu yok. Kafamıza göre rastgele sayıda kart çekmek kartlarda anlam yaratmaz. Bu yüzden bu sorduğunuz açılım cevap verilmeye pek uygun görünmüyor. Sevgi ve Işıkla...

Bu sorudan ziyade ben kartları kendim çekeyim başkası bana bakım yapsın. Emek de alver dönügüsü de iş ya da ağırlık da pek umrumda olan şeyler değil gibi olmamış mı sizce de? Zaten benim algıladığım gibi anlamış gördüğüm kadarıyla üyelerimiz de. Yorum yapmamayı seçmişler. Bu yüzden ilgilenilmemiş gibi algılanmasın diye cevap vermek istedim.
Tarot'a yeni başladığım için böyle etkilerinin olduğunu bilmiyordum. Söylediğiniz gibi bana bakan kişi etkilenecek umurumda değil düşünücesiyle açmadım.Daha önceden bir kullanıcı da buna benzer bir konu açmıştı ve yorumlayanlar olmuştu.

Konuyu yazdıktan 1 kaç gün sonra olay da düşündüğüm gibi gelişmedi ve artık benim için anlamsız hale gelmişti.Silmek istedim fakat yetkim yok sanırım.Farkında olmadan saygısızlık etmişim kusura bakmayın.İlginiz ve bilgilendirmeniz için de ayrıca teşekkür ederim.🙏🏻

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri