sn selener ,karekter analizi sonucu kartınız; Kader Çarkı ,kişilik analizi sonucu kartınız ;Büyücü
konu içerisinde anlam açıklamasını bulabilirsiniz. Yaşam amacınızın ne olduğuna dair Kader Çarkı ve Büyücüyü ortak düşüncede harmanlayıp ,yorumlamanızı düşüncelerinizi bekliyorum takıldığınız yerlerde yardımcı olurum...sevgiler...
Kader Çarkı’nın olumsuz değil de olumlu özelliklerine odaklanmam gerektiğini, olumsuz olarak nitelendirilen özelliklerine kendimi kaptırmamamı ve o duygu durumlarının beni manevi anlamda aşağıya çekmemesi için algılarımı değiştirmemi gösteriyor, örneğin girişilen işin başarılamayacağını düşünmekten vageçmek, yaşam koşulları zor da olsa maddiyata bağlanmadan manevi gücü devreye sokabilmek. Benim için anlamı, çarkın aşağı değil yukarıyı gösteren tarafına geçebilmek için hayata karşı olan algımı değiştirebilmeyi temsil ediyor.
Büyücü kartı varolan yeteklerimi gösterir. Bunları bildiğimi fakat hayatta uygulamadığım dersini çıkarıyorum. Planları doğru kurgulama, ulaşmak istenilen yolda eksik olan güven ve inancı tamamladığımda önümde hiçbir engelin duramayacağını ya da o engellerin gözümde büyümeyeceğini anlatıyor bana.
İki kartın özeti olarak da varolan büyük bir yaşam kurgusunun içinde akıl ve hisleri doğru birleştirerek, birtakım maddi ve aklı oyalayıcı düşünsel engellerin aşıldığı vakit, başarının ve rahatlamanın da önü açılmış olacak fikrini hissediyorum. Engeller, olumsuzluklar bizim zihnimizin eseriyse onları yok etmek ya da büyütmemek de bizim elimizdedir. Ben böyle yorumladım kartlarımı.