Darkon
Kayıtlı Üye
Banami dediniz yoksa diğer kişiyemi
Eğer bana sorduysanız; hayır size demedim.
Banami dediniz yoksa diğer kişiyemi
Bakımlar genelde yakın geleceği gösterir ve yakın gelecek siizn kararlarınız ile milyonlarca kez şekillenebilir. Yani sizin geleceğinizle ilgili söylenen herşey, sizin o an ki seçim ve kararlarınızın oluşturduğu sonuçtu. Bunlarda değişim yapmak veya farklı alanlara yyönelmek doğal olarak geleceğinizi de değiştirir. Örnek veriyorum hafta sonu evde kalırsanız bütün gün kitap okuyacaksınız ancak dışarıya çıkarsanız bir partiye katılacaksınız. Şimdi burada sizin seçiminiz belirliyor herşeyi. Kitabı okursanız belki öğreneceğiniz yeni şeyler olacak veya okuma yeteneğinize katkı sağlanmış olacak. Aynı şekilde partiyi seçerseniz arkadaş çevreniz ile ilgili gelişmeler olacak. Bir de bu yönden bakmak lazımBurada yöneticilere bakım yaptırdığımı, söylediklerinin çıkmadığını yazmıştım. Şeytan falan bulaşmaz da yazmıştım. Buna karşılık "siz bizim yöneticilerimizi nasıl yalanlarsınız" gibi bir gerekçeyle yorumum silinmiş. Astroloji, tarot bilmiyorsunuz yorum yapmayına getirilmiş. Halbuki ben böyle bir iddiada bulunmadım. Aksine yöneticilerin benden daha bilgili olduğuna güvendiğim için onlara başvurmuştum. Harika bir tutum gerçekten.
Bakımlar genelde yakın geleceği gösterir ve yakın gelecek siizn kararlarınız ile milyonlarca kez şekillenebilir. Yani sizin geleceğinizle ilgili söylenen herşey, sizin o an ki seçim ve kararlarınızın oluşturduğu sonuçtu. Bunlarda değişim yapmak veya farklı alanlara yyönelmek doğal olarak geleceğinizi de değiştirir. Örnek veriyorum hafta sonu evde kalırsanız bütün gün kitap okuyacaksınız ancak dışarıya çıkarsanız bir partiye katılacaksınız. Şimdi burada sizin seçiminiz belirliyor herşeyi. Kitabı okursanız belki öğreneceğiniz yeni şeyler olacak veya okuma yeteneğinize katkı sağlanmış olacak. Aynı şekilde partiyi seçerseniz arkadaş çevreniz ile ilgili gelişmeler olacak. Bir de bu yönden bakmak lazım![]()
Sonuç ne olursa olsun hayatınızı değiştirme seçeneğine her zaman sahipsiniz. Bu bazen cidden sert yöntemler gerektiriyor ama şu an ki hayatınızdan mutlu değilseniz yapmanız gereken değiştirmek için çabalamak. Biliyorum zor, ama imkansız değilDediklerinizde haklısınız. Ne demek istediğinizi anlıyorum ancak benim için durum farklı. Bir örnek, aşk ile ilgili kendi seçimim olamayacak şeylerde söylendi bana... Mesela şu an zorla istemediğim bir işe yollanıyorum. Doğru düzgün para falan verilmiyor. Başvurduğum yerler beni işe almadı diye fatura bana kesildi. Gitmek istemediğimi söylediğim zaman tehdit ediliyorum. Keşke dediğiniz gibi bir seçim yapabilme şansım olsaydı... Şimdi bunlar benim seçimim mi?. Tabi değil umarım demek istediğimi anlamışsınızdır![]()
Sonuç ne olursa olsun hayatınızı değiştirme seçeneğine her zaman sahipsiniz. Bu bazen cidden sert yöntemler gerektiriyor ama şu an ki hayatınızdan mutlu değilseniz yapmanız gereken değiştirmek için çabalamak. Biliyorum zor, ama imkansız değilBu konuda tarotu veya bakan kişiyi yetersiz görmek tabii ki sizin seçiminiz. Ancak tarot veya bakıcı sadece mevcut koşulların yarattığı sonucu gösterdiği size. Sizin seçiminiz dışında etrafınızda ki insanları katarsak sonuç ne oluyor peki?
![]()
Burada yöneticilere bakım yaptırdığımı, söylediklerinin çıkmadığını yazmıştım. Şeytan falan bulaşmaz da yazmıştım. Buna karşılık "siz bizim yöneticilerimizi nasıl yalanlarsınız" gibi bir gerekçeyle yorumum silinmiş. Astroloji, tarot bilmiyorsunuz yorum yapmayına getirilmiş. Halbuki ben böyle bir iddiada bulunmadım. Aksine yöneticilerin benden daha bilgili olduğuna güvendiğim için onlara başvurmuştum. Harika bir tutum gerçekten.