fal büyü ve buna benzer şeyleri yüce allah yasaklamış ve lanetlemiştir islam dininde falın büyünün yeri olmaz allah aşkına arkadaşlar aklınızı kullanın gayb-ı sadece allah bilir ondan başkası yalandır sokmayın kendinizi günaha ahiretinizi haramlamayın...selametle kalın
sayın origanum.....
benim amacım sadece küçük bir hatırlatmadır günah veya yasak kelimelerinin bu site içerisinde kullanıp kullanılmaması beni ilgilendirmiyor açıkcası madem ki herkese ve her konuya açık bir site ise bu göstermiş olduğunuz tepki neden...( Size uymuyor ise bunu dile getirmek yerine yanlış gelmişim deyip bir daha da girmezsiniz bu kadar. ) demişsiniz benden bunu söylememi beklerken bende sizden daha farklı bir tepki beklerdim.....selametle kalınız
sayın origanum.....
benim amacım sadece küçük bir hatırlatmadır günah veya yasak kelimelerinin bu site içerisinde kullanıp kullanılmaması beni ilgilendirmiyor açıkcası madem ki herkese ve her konuya açık bir site ise bu göstermiş olduğunuz tepki neden...( Size uymuyor ise bunu dile getirmek yerine yanlış gelmişim deyip bir daha da girmezsiniz bu kadar. ) demişsiniz benden bunu söylememi beklerken bende sizden daha farklı bir tepki beklerdim.....selametle kalınız
Online bakılan (web sitelerinden) tarot fallarından ne kadar doğru sonuç alınabilir?
Mesela 7 kart seçme yöntemiyle olanı...
%100 yanlış sonuç alınır.
Kartlarla bağınızın oluşması için yaptığınız günlük tek kart açılımları güzel bir yöntem. Hexagram açılımını inceledim, güzel bir açılım ama yeni başlayan biri için biraz karmaşık olabilir, bu açılım için acele etmeyiniz. İlla ki bir açılım yapmak isterseniz kelt açılımı daha anlaşılır gelebilir size. Anlamadığım bir nokta neden başka bir kitapçık arıyorsunuz? Kitapçığınızda tarot kartlarının anlamları mevcut değil mi? Ayrıca şunu unutmayın ki kitapçıklardaki anlamlar çok önemli değildir, önemli olan siz kartı açtığınızda, kartın üzerindeki sembollerin size ne anlattığını hissetmenizdir. Kitaptaki anlamlara göre tarota bakılsaydı, herkes bakabilirdi değil mi? Size önerim önce kartlarla yakınlık kurun, tek tek üzerindeki şekilleri inceleyin ve sizde yarattığı hisleri anlamaya çalışın. Bu şekilde daha başaralı olacaksınız..