donzula
Kayıtlı Üye
Telepati zihinsel alış-verişin yapılmasını olanak sağlar. Fikirler,düşünceler,imajine edilmiş görüntüler bir zihinden diğerine aktarılır. Bu kişinin gücüne göre zihinde bir ses,bir yankıya sebep olabilir. En azından bir çok yerde böyle okudum. Her şeyin yaratacısının yaptığı telepatinin en güçlüsü olucağını düşünüyorum. Bu da zihinde görülenlerin gözle gördüklerimize en yakın gözüken belki aynısı bile olabilir. Bu yüzden ses duyulması normaldir. Sevgiyle kalınÜzülerek belirtmeliyim ki bazı arkadaşlarımız daha Telepatinin ne olduğunu bilmiyor,Telepatide ses yok yankı yok bunlar nerden çıktı hadi bilmiyorsunuz bari kanaat belirtmeyin ,açın okuyun araştırın bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz,Telepati kabaca bir düşünce nakli işlemidir,bu işlem beş duyunun yardımı olmaksızın gerçekleştirilir,,ama daha önemli bir noktaya değinmek istiyorum,Tanrı bizimle neden iletişim kurmak zorunda yada soruyu şöyle soralım insan mı tanrıyla iletişim kurmak zorunda yoksa tanrı mı insanla?....Tanrı bizimle neden iletişim kurmak istesin buna ihtiyacı yokki ,Eğer Tanrının bizimle iletişim kurma gibi bir zorunluluğu varsa bu tanrının muhtaç olduğunu dolayısıyla kusursuz olmadığını gösterir,İletişimi kurması gereken taraf tanrı değil insandır,Peki insan tanrıyla nasıl iletişim kurabilir işte can alıcı soru bu Telepati örneğini başka örneklerle çoğaltmak mümkünmü bilmiyorum ama her insanın kalbinde tanrının bilgisi mevcuttur buna insan-ı kamil olma bilgiside diyebiliriz,tanrı böyle bir bilgiyi her insanın kalbine tohum olarak yerleştirmişken neden bununla yetinmeyip peygamberler seçsin ve kitaplar yazdırsın bu tam anlamıyla izahı olmayan bir çelişkidir...