"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sürekli ağlayan,huzursuz olan ve uyumayan bebek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Luxor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Luxor

Kayıtlı Üye
Başlıkta sorumu sormuş oldum aslında.Bu konuda herhangi bir dua, okuma... artık sizlerin bildiği ve yararlı olabilecek ne varsa...Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.

Evrensel enerjilere uyumluyum. Canlılara şifa enerjisi veririm niyet edip, enerji akar. En çok da kundalini reiki kullanırım.

Altın Gümüş Mor Alev Enerji Sistemini önerebilirim.Sitemizden ve internetten araştırabilirsiniz.

Altın Gümüş Mor Alev,Kundalini Reiki enerjisine göre daha sıcak titreşimli bir enerji olduğu için daha rahatlatıcı diye düşünüyorum.

Bilindiği gibi Agma negatiflik ve blokajları yakarak pozitife çevirir =)

benim bebek de sürekli gece aglıyordu ve uyumuyordu dua okuyorum şuan sakin dualar ve okumalar bölümünde var bakarsan

Karnı acıkmıştır (:
Gaz çıkarması gerekiyodur belki..
----
Bu olayın bi çok sebebi olabilir. Benim değinmek istediğim Aura'dır. insan Aura'sı gözle görünür birşey olmamasına rağmen insanın kötü hissetmesine neden olabilir, bu bir bebekte olsa..
Mesela, Biriyle yan yana geldiğiniz zaman kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Bunun sebebi o kişinin Aurasındaki negatif enerjinin sizi rahatsız etmesidir. Gözle görünür birşey olmasada siz o kişiden uzaklaşmak istersiniz. Söz edilen bebekte de böyle bir sorun olabilir. Arkadaşların önerilerini dikkate alırsanız faydalı olabilir. Daha bebek olduğu için ağlamaktan başka bir seçeneği yok. Kalabalıktan uzak tutmaya çalışın, nefes aldığı ortamı kötü kokulardan vs. arındırın, bebeğe fiziksel olarak değilde daha çok ruhsal olarak yaklaşmaya çalışın. Tabi bunlardan önce "Hayatta en hakiki mürşit ilimdir." sözünü görmezden gelmeyip bi doktora başvurmanızı öneririm..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri