şümüsül envar ve kunuzu esrar kitabından notlar

zagferan ve su ile yazilir demissin.
safran,misk,amber mürekkebi anladikta bu su ile nasil onu anlamadim

Görünmez olmak, altina cevirmek, bu calismalari uygulamak isteyen arkadaslara simdiden bol bol sabir diliyorum :P

Yusuf kadar güzel olmak icinde bir paylasim var.. Peki Yusuf'un güzelligi gönlünün yani Imaninin güzelliginin yüzüne yansimasi degilmiydi.. :)

Arkadaşlar google ''şümüsül envar''diye arattım ,aşağıdaki adres çıktı buradan indirdim .Birinci denemede hata verdi ama ikinci deneyişimde indirebildim .Rasgele..

şümüsül Envar - Download Hotfile -
şümüsül Envar Hotfile Download. 10MB Doc. Sumusul Envar ve Kunuzul Esrar.pdf ...

uçmak,taşın mücevhere dönüşmesi...bunlar mucize yaratmak demek.kaldi ki artık kimse bunları yapamaz,mucize yaratamaz.

Arkadaş burada kaynak belirterek yapilmasi gerekenleri yazmiş. Denemediğiniz bir şey üzerine bu kadar kesin kanilara vararak yazilar yazmaniz sağlikli değil.

evet denemedim ,denesem de suda yürüyemem, ya da havada uçamam.çünkü,bunları o yetiye sahip Allah tarafından o gücle hediyelendirilmiş insanlar kullanabilirdi eskiden.yani olay dua da değil insan da bitiyor,Allahın o mucizevi özelliği vermesinde bitiyor olay.Böyle açık mucizelerde bir milleti uyandırmak için peygamberlere verilirdi

çok güzel bilgiler bunlar.Teşekkürler lakin sevdiğini getirmek ve evlilik için de dua varsa yazarmısın? çok makbula geçer...

Geri