Rhea Elit Üye 30 Haz 2024 #445 Yansın geceler.. Elalar, Rabialar, Cerenler... Bitince paralar neredeler
lightofgoddess Kayıtlı Üye 4 Tem 2024 #447 Yaşamımın her gününde, güzel günler geçireceğim Rabbin evinde.
Rhea Elit Üye 17 Tem 2024 #454 @King_Solomon Cingöz kralım bu şarkıyi senin baglamacina gönder.. bir de not yaz, korumami yeniledim sevgiler
@King_Solomon Cingöz kralım bu şarkıyi senin baglamacina gönder.. bir de not yaz, korumami yeniledim sevgiler
K King_Solomon 17 Tem 2024 #455 Rhea' Alıntı: @King_Solomon Cingöz kralım bu şarkıyi senin baglamacina gönder.. bir de not yaz, korumami yeniledim sevgiler Genişletmek için tıkla ... 8 gün sonra 1 sene oluyor Urum da şaşırdı vazgeçmemesine. Yüzde yüz haklı olduğun kesinleşti ölseler vazgeçmiyorlar
Rhea' Alıntı: @King_Solomon Cingöz kralım bu şarkıyi senin baglamacina gönder.. bir de not yaz, korumami yeniledim sevgiler Genişletmek için tıkla ... 8 gün sonra 1 sene oluyor Urum da şaşırdı vazgeçmemesine. Yüzde yüz haklı olduğun kesinleşti ölseler vazgeçmiyorlar
C crâεtethérulés âβcîλitε Kayıtlı Üye 19 Tem 2024 #457 Merlin639' Alıntı: @Tokotoyu Genişletmek için tıkla ... O zaman hücum @Merlin639