Tabii, zeytinyağı çok faydalı.Bunlar gerçek mi?
Deneyin. Gerçek olup olmadığını bize de anlatırsınız.Bunlar gerçek mi?
Bayıldım ama katı şampuan kullanıyorsak? Plastik tüketimini olabildiğince azaltmak için katı şampuan kullanıyorum ben. Bir de çoğunun içeriği daha temiz ve vegan.Saçınızı gür ve sağlıklı yapar. Şampuanın şişesinin üstünde renksiz oje ile çizilir. Tükürük ile aktiflestirin.
Şampuan bittiği zaman skripte teşekkür ederek deaktivasyon yapın.
Ekli dosyayı görüntüle 2532
Sabun ise üzerine kazı istersenBayıldım ama katı şampuan kullanıyorsak? Plastik tüketimini olabildiğince azaltmak için katı şampuan kullanıyorum ben. Bir de çoğunun içeriği daha temiz ve vegan.
Öyle basit değil herkes için. Zeytinyağı falan...Tabii, zeytinyağı çok faydalı.
Ya sabun şeklinde ama sabun değil. Konsantre suyu azaltılmış şampuan. Kabak lifinin üstünde kuru yerde muhafaza ediyorum. Ph'ı sabun ile farklı. Onu düşündüm de çabuk eriyor ya kafam karıştı olmwsı gereken bu mu diye.Sabun ise üzerine kazı istersen
Önemli değil. Yine üstünde çizin. Ve şampuan bittiğinde formül deaktive olacak diye şart koşun. Erişte bile o formül dilinde bile yine çalışacak diye belirtin.Ya sabun şeklinde ama sabun değil. Konsantre suyu azaltılmış şampuan. Kabak lifinin üstünde kuru yerde muhafaza ediyorum. Ph'ı sabun ile farklı. Onu düşündüm de çabuk eriyor ya kafam karıştı olmwsı gereken bu mu diye.
Oje olması zorunlu mudur?Saçınızı gür ve sağlıklı yapar. Şampuanın şişesinin üstünde renksiz oje ile çizilir. Tükürük ile aktiflestirin.
Şampuan bittiği zaman skripte teşekkür ederek deaktivasyon yapın.
Ekli dosyayı görüntüle 2532
Hayir zorunlu değil.Oje olması zorunlu mudur?
Teşekkürler hocamHayir zorunlu değil.