İnancımız hakkında bilgi eksikliğiniz komiklik derecesinde.Keşke hepsini bir paragrafta toplasaydınız.Biraz nefret kusarak (veya ben öyle anladım) yazmışsınız.Ancak bizden nefret etmenize gerek yok.Bizim yaşantımızın sizin günlük hayatınıza hiçbir etkisi olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.Şimdi istediğiniz ''tatmin edici'' cevapları vermeye geleyim...Ancak sizden ve bu tartışmayı okuyup,kendisi bir şey yazmak isteyen arkadaşlardan istediğim;parça parça cevap vermeyip,yazının hepsini okuyup ardından vereceğiniz cevapları kafanızda tasarlamanız zira bu tartışmanın verimliliğini arttırır.
O tanrilarinizin delili var mi peki ?
Tarihi kaniti var mi ? Elcileri var mi ? Bilgeleri var mi ?
Tarihi kanit derken siyasi tarih kaniti soruyorum.
Elçilere,arabuluculara sahip değiliz.Herkes kendi deneyiminden sonuçlar çıkartır.Bu post her ne kadar ''Ruhani Satanizm ve 3 kitap'' başlığında olup,Bülent Kısa'nın yazdığı kitapları konu alsada ben ve benim düşünceme sahip satanistler tarafından kabul görmez.Zira elçilere inanmayız.Şeytan ve demonlarımız bizleri ayırt etmeksizin hepimizle anlaşabilir zira bizi yaratan (ki bu yaratma sürecini ''Ol'' diyerek oldurmayıp,tamamen dünyanın gerekli şartlarına uyularak tamamlanmış süreçlerin sonucunda oluşmuş bir türüz)Bir Tanrılarımızın delili için tarihe gitmeye bile gerek yok günlük hayatımızda iletişime geçebiliyoruz,gerekli meditasyonları ve çalışmaları yaptığımızda.Ancak tarihi kanıt istiyorsanız insanlığın ilk uygarlıklarından olan Sümer,Antik Mısır,Türk ve bir çok uygarlığın örneklerini verebilirim.Bunlardan bu yazıda bahsetmeye kalksam sadece 2 saatimi buna ayırmam gerekir.Bununla ilgili gerekli araştırmaları dininizin baskılarından kurturulup bilimsel gerçeklikleri tarafsız yorumlayarak yaptığınızda yeterince tatmin olacaksınız.
Birsuru tanri neden tek bir tanri inancini alt edemeyor ? UStelik birbirleri ile savasmadiklari halde neden el ele vermiyorlar ?
Yahu Allah lafzi zaten Allahin kendi kendine verdigi genel bir isimdir. : ))) Ne calintisi ?
el-Ilah ise el-ilah. Tabi ki arapcada bir karsiligi olacak.
Allah Cebbardir. Ama bazi gucle simarmis kisilere de Cebbar denir. Simdi sizin mantiginiza gore insan yari tanri midir

buna da takacaksiniz
Sucu muslumanlara ve dinlere atiyorsunuz bir yandan, ama muslumanligi ve diger dinleri da elit tabakanin olusturdugu bir proje olarak one suruyorsunuz. E suclu bulunacaksa o bahsettiginiz elit tabaka suclu olmus olmuyor mu sizin mantiginiza gore ?
Burada konu söz konusu tanrı değil.O zaten yok.Tanrılarımız olmayana karşı savaşamazlar.Buradaki sorun insanların zehirlenmiş fikirleri ve bundan doğan sebepsiz acılar ve kederler.Demonlarımızın ise insanlarla mücadele etmesi oldukça absürt olur.Dediğmiz gibi Demonlarımız insanları ayırmazlar fakat isteyene bilgiyi verirler,inanmayanlara ise belirli mesajlarla iletişime geçmeye çalışırlar (rüya v.s).Ancak tanrılarımız asla insanın aklına zorla fikir sokmaz.Çünkü bu özgünlüğe ve özgür düşünceye karşıdır.Bu mücadele;insanların kendi arasında yaptığı mücadeledir.Tanrılarımızın bu mücadelede belli görevleri vardır ancak bu kesinlikle insanlara karşı değildir (bunların detaylarıda sizi ilgilendirmez)Bahsettiğimiz elit tabaka suçludur.Ama bunlar sadece buzdağının görünmeyen kısmı bunlardan bahsedecek olursam daha da kafanızı karıştırırım.Zira satanist değilseniz zaten bu cevaplara ihtiyacınız yoktur.Merakı olan,kendisi araştrıp bulabilir ve hiçkimseyi üstü kapalı bir şekilde hatasını arayıp yalancılığını (!!!) fişlemeye çalışmaz
Cok uzun yazmissiniz cok fazla catlak fikir var. Tek tek deginecegim ilk firsatta.
Tanrilariniz neden bu kadar gucsuz ? Neden iktidarsiz tanrilar buldunuz kendinize ?
Lutfen aciklayin ben idrak yettiremiyorum : ))) Tanrilariniz icinde yasadigimiz sistemi nasil tarif ediyor ? Gidisat hakkinda ne diyorlar ?
İdrak ettiremiyorsunuz çünkü ''Mutlak Kudret'e,Tek Tanrı'ya ve o tek Tanrı'ya itaat etmiş,sonrasında ise kovulmuş Şeytan''a inanıyorsunuz.Biz Satanistler gayet iyi idrak ettirebiliyoruz buna.Bunu idrak edememenizi anlıyorum sürekli tek olanın korkutucu gücüne ve ''İktidarına'' inandırıldınız.Ayrıca Demonlarımız (Tanrılarımız) her şeye gücü yeten ''süper'' varlıklar değildirler.(Önceki mesajlarda belirtmiş olmama rağmen)Belli bilgeliklerde ustalaşmış varlıklardır.Sistemi ve gidişatı da kendi bilgilerine göre yorumlayan varlıklardır.(En bilgilileri Şeytan'dır).Buradan sonuç olarak ''onların yanlış bilme ihtimalleri'' çıkmasın!Evet,onlar da belli kaynaklar vesilesiyle hayatı yorumlarlar.Mutlak güçle bunu yapmazlar.Bu bilgileri ise,kullanalım diye insanlarla paylaşmaktan çekinmeyen varlıklardır.Yani onlar bizim için (belli koşulların dışında ki bu konumuz dışında) hiçbir şey yapmazlar.Hayatımızı kendi kendimize idare edebileceğimizi bize hatırlatırlar.Ve bizimde kendileri gibi bedenen ölümü yenmiş (ruh ölmez) ve tanrısallığa ulaşmış varlıklar olmamızı isterler.Biz güçlü veya güçsüz diye inancımızı o yöne şekillendirme omurgasızlığını yapmayacak bir düşüncedeyiz.Ki bunun için sizleri suçlamıyorum,çünkü doğduğunuz andan beri böyle bir varlığa inandırıldınız.
Yahu Allah lafzi zaten Allahin kendi kendine verdigi genel bir isimdir. : ))) Ne calintisi ?
el-Ilah ise el-ilah. Tabi ki arapcada bir karsiligi olacak.
Allah Cebbardir. Ama bazi gucle simarmis kisilere de Cebbar denir. Simdi sizin mantiginiza gore insan yari tanri midir

buna da takacaksiniz
Allah var olmadığından bilincide olamaz kendine isimde veremez.Ona bu ismi veren bu dinin oluşturucularıdır.Museviliği kuranlar her kimse İslam'ıda kuranlar odur.Bir şeyi kafama takmama gerek yok çünkü bu benim ilgi alanımda değil.
Kendine X te deseydi biz o X `in icerigi nedir ona bakacaktik. ISme gore degil ki icerigindeki mesaja gore degerlendirecektik. X`i matematikten calmis mi diyecektiniz ?
Cok fazla carpik fikir one surmussunuz bu arada. Vakit buldukca hepsine deginmeye calisacagim.
Biz söz konusu Tanrının ismine zaten takmıyoruz.Jehova,God,Allah hepsi aynı.Yani aslında var olmayan bir büyü sistemi.İnsanları,zehirli fikirlere çekip asıl uğraşlarından alı koyan,uğrunda sebepsiz savaşlar yaratan ve insanların bu dinleri sorgulayıp çıksa dahi Ateizm gibi çarpık ideolojilere zemin hazırlayıp,insanların daha da kafasının karışmasına ve böylece asıl olan Ebedi Gerçek'i (Şeytan'ın isminin Sanskritçe manası...) ve Demonlarımızı unutturmasına sebep oluyorlar.Biz sadece İslam'a değil bu Üçlemeye karşıyız.Musevilikte,Hristiyanlıkta,İslamda birbiriyle aynı.Bu şekilde insanın maneviyatı çöküyor.
Yok zaten inanmiyorsunuz tabi de
Inanmadiginiz tanri uzerinden fikir yurutuyorsunuz. Inanmadiginiz halde kenardan fikir yuruterek duzmantik elestriler getirecekseniz e kusura bakmayin da, ben mantiksal bir cikarim yaptigimda ``e ben inanmiyorum ki demek`` gozlerini kulaklarini kapayip konusmaya devam etmektir,

Ben sizi islama mi cagirdim

hayir. Sadece mantik felsefesi uzerinden bir yola cekmeye calistim.
İnanmadığımız tanrı üzerinden değil;sizlerin bakış açısındaki ve inandırıldığınız Tek Tanrı (!) üzerinden fikir yürütüyoruz.Allah,Yehova,God her neyse,bilinciyle var olan bir tanrısal varlık değildir.İşletim sistemi gibi çalışan ve arkasında Yahudi örgütlenmesi barındıran bir projedir.Allah tanrıysa(!),onun da tanrısı Yahudilerdir.
Tanri iyinin de kotunun de kodlarini yazip heber vermis. Kotuluk yapmak icin gereken motivasyonu da iyilik yapmak icin gereken motivasyonu da vermis. Egoyu de erdemli olmayi da monte etmis sistemine. Simdi secim sansi da verdigine gore, ortada nasil bir simulasyon/oyun/duizenek/muhendislik oldugunu gormek lazim.
Bizler iyinin ve kötünün baştan belli olduğu hayatta değil,eylemlerimizin ardından oluşan sonuçların iyi ve kötü olarak nitelendirilebileceği bir hayatta yaşıyoruz.Kader gibi bir film senaryosunu reddediyoruz.Hayatımızın simülasyon,yani sanal gerçeklik yani bir YALAN olduğunu düşünmek,şu ana kadar olan bütün bilgelikleri reddetmektir ve hakarettir.Hayat;asla insana göre oluşmadı,gelişmiyor ve bitmeyecek.İnsanda hayata etki edip,onda var olan bir etmendir evet,insan dahil her bilinçli canlı değerlidir,tabii başka canlıların zihnine zehir empoze etmiyorsa.Burada egoyu sizin düşünceniz oluşturuyor.
Son mesajınıza cevap yazmıyorum çünkü öncesinde bunlara cevap vermişim.İyi günler.