Blackmirror
Kayıtlı Üye
burada her soru yayınlanmıyor mu? dün sorduğum soru yayınlanmamış. yanlış bir şey mi yapıyorum acaba?
hesabı yılllarr önce açmışım öyle kalmış unutmuşum bile şimdi ihtiyacım olunca üye olduğumu gördümHocam sen niye 6 sene bekledin?
hesabı yılllarr önce açmışım öyle kalmış unutmuşum bile şimdi ihtiyacım olunca üye olduğumu gördümbğ
bunların büyü olup olmadığını sormuştum belki buradan cevap gelirhesabı yılllarr önce açmışım öyle kalmış unutmuşum bile şimdi ihtiyacım olunca üye olduğumu gördüm
bunların büyü olup olmadığını sormuştum belki cevap gelir
Tukenmez kalem ile yazılmış. Bu tür işlemler özel yapilmis mürekkeple yazılır. Atıp unutabilirsiniz.bunların büyü olup olmadığını sormuştum belki cevap gelir
teşekkür ederim cevabınız için. hangi amaçla yazılmış olabilir? bir fikriniz var mı?Tukenmez kalem ile yazılmış. Bu tür işlemler özel yapilmis mürekkeple yazılır. Atıp unutabilirsiniz.
Yok benim uzmanlık alanım değil. @URUMHAMATAHAYİL girdiği zaman açıklar isterse.teşekkür ederim cevabınız için. hangi amaçla yazılmış olabilir? bir fikriniz var mı?
teşekkür ederim , iyi günlerYok benim uzmanlık alanım değil. @URUMHAMATAHAYİL girdiği zaman açıklar isterse.