İş bağlantım olan kişilerdiÇok farklı geldi açıkçası.
Denemekten ne zarar gelir ki ?
Yalnız bir şey sormak istiyorum.
Özel değil ise .
Bu kişiler ne derece yakininizdi?
İş bağlantım olan kişilerdiÇok farklı geldi açıkçası.
Denemekten ne zarar gelir ki ?
Yalnız bir şey sormak istiyorum.
Özel değil ise .
Bu kişiler ne derece yakininizdi?
Cevabiniz için teşekkür ederimİş bağlantım olan kişilerdi
Peki hep buzlukta mi kaliyor ? Sahsen hep orada kalmasi benim hosuma gitmez baska ne yapilabilir ?Bu sitede görüp uyguladığım ve her defasında sonuç aldığım bir çalışma var . O kadar etkili ki acaba bu çalışma ile aynı etkiyi yaratacak yakınlaştırma çalışması var mo diye uygulamayı paylaşan arkadaşa mesaj atacaktım . Okuyorsa sevgiler ..
Uzaklaştırmak istediğiniz kişinin adını küçük bir kağıt parçasına yazın rulo yapın kağıdı , bir ip ile o ruloyu bağlarken ‘ filanca kişi benden hayatından uzak olsun, benimle ilgili hiç bir konuya olaya dahil olmasın ‘ diye 3 defa niyet edin ve ipi bağlayın ruloya. Küçük kapaklı bir kutuya su doldurup bağladığınız kağıdı o kutuya koyup kapağını kaparım buzluma atın . Kime yaptıysam izi kalmadan gitti hayatımdan ..
Merhaba, mesajinizi yeni gördüm.Dolunay zamanı o kişiyi ismini konusunu yaz siyah olsun kalem adaçayı yada keskin kokulu hangi yağ olursa gül vanilya sakın kullanma onlar duygu sevgidir belirteyim niyeti yazdıktan sonra mars satrun saatlerinde gece yaz yak o kişi otomatik hayatımdan çıkacaktır tecrübe kendim
Biraz daha detaylı açıklar iseniz sevinirimSogutma ve uzaklaştırma duası istiyorm diye başlık atıldıgı için yazıyorum.
İstediğin şeyler bir takım ritüel gerektiriyor. İçeriğini bilemiyorum yorumları da okumadım ancak dua masumdur. İstersin yaratan verirse verir modu hakim olur. Siz ise istemekle kalmıyorsunuz, çekip alıyorsunuz. Fark var.
"Bilim değişmez" demek bilime hakarettirEskiden referanslarım dinlerdi o yüzden hep görüşlerim değişti ancak artık çürütecek din kalmadı, elimde bir tek bilim var ve bilim değişmez.
Sayfalarca yorum yapılmış arasından biri bile işinize yaramadıysa boşverin bu işi, gelin beni dinleyin.Biraz daha detaylı açıklar iseniz sevinirim
Zaten öyle yaptım ?Sayfalarca yorum yapılmış arasından biri bile işinize yaramadıysa boşverin bu işi, gelin beni dinleyin.
-Akışına bırakın.
Değişen şeyler paradigmalardır yanılıyorsunuz."Bilim değişmez" demek bilime hakarettir![]()
Biraz açabilir misiniz?Değişen şeyler paradigmalardır yanılıyorsunuz.