Requiem For A Dream
Kayıtlı Üye
Şarlatanlar internette bir sürü medyum var ölülerle konuşanlarıda görüyorum.
sevgili gökyüzünden geleceğinizi geçmişi görebilmesi sizlerin elinizde sözü bile karşında bakım yapan insanın yeteneğinden kaynaklanır,tabiki gaybı kimse bilemez öngörülerde bulunabilir ve özellikle hissiyatı güçlü insanların bu konudaki özel yeteneklerine de inanırım bazı bakımcılar gözleri görmediği halde insanların hakkında yorum yapıyorlar,ben medyum değilim bende bakım yapıyorum sezgilerimede çok güveniyorum yaşantımda da yanılmadığım çok fazla olay yaşamışımdır tabiki enerjisel bir durum,karşımdaki insanı direk gördüğümde çözebiliyorum ,bende gidiyorum bakım için aslında bir bakıma karşımdakinin gerçekten doğruluğunu ölçmek adına bunu para için yapan da var yadırgamıyorum ama gerçekten işinin ehli insanlarıda gözardı etmemek gerekir bu yeteneğin allahtan gelen bir yetenek olduğuna inanıyorum çünkü...sevgiler...sizlere birşey söyleyeyimmi bunda büyütülecek bir şey yok.
bir medyumun bunları yapabilmesi yani geleceğinizi geçmişini görebilmesi yine sizlerin sayesinde.
medyuma giderken zaten kararını vermişsin adam görecek birşeyleri
senin enerjin ona gidiyor o anda ve sen güçsüzsün gücün ona geçiyor.
hiçbirşeyi görmeyeceğini düşünerek gidersen çok zorlanacaktır.
deneyin ve görün.
bu işleri para için yapanlar emin olun çoğu negatif tekamüllüdür.
bilirsiniz negatif tekamül kendine hizmet(KH) için kendi çıkarı için bencilce fırsatlardan yararlanır.
pozitif tekamül ise kendinden önce başkalrına hizmeti gözetir (BH)
codzombi bnm medyumla işim olmazki büyük konuşmayayımda.herkese ücretsiz fal baktıran var mı varsa bize de söyleyin bizde baktıralım. fal baktırıyorsun birde üstüne para vermiyorsun , fal bakan da enayi mi yani enerjisi ,emeği var sonuçta , sen nasılsa bir danışmanlık hizmeti için para ödüyorsan , geleceğin için bir spirituel falcıya danışıyorsun ve de para ödemek zorundasın talep ettiğinde. fal bakmak öyle 5 dakikalık bi iş değil , amatörlere bakmayın siz bu işi pro seviyesinde yapanlar var cidden uğraştırıcı . negatif tekamülü olmasını bilemezsiniz , belki sizden aldığı paraları bir yardım kuruluşuna bağışlıyor ,ya da hayvanlara mama yiyecek falan alıyor , fidan dikiyor nerden bileceksiniz.. herşeyin bi bedeli var ve o bedeli para olarak talep ediyorsa yapacak bir şey yok .. şanslıysanız tanıdığı olursunuz ücretsiz size gerekli yardımı yapar
insanlığa hizmet yapılıyor zaten sonuçta. tılsım yaptıracaksın diyelim , bi gümüş veya altın tılsıma bunu da bedava verecek hali yok ya adamın durumunu da düşün biraz. o kadar malzeme alıyor o kadar uğraşıyor. telefonlara 2 bin lira saymasını biliyo ama bizim millet , lüksüne çok düşkün. parası olmayana da zaten gerekli yardımı yapanlar var. alan razı veren razı . ortada negatiflik göremedim
codzombi bnm medyumla işim olmazki büyük konuşmayayımda.
fal bile baktırmam.medyuma gidenleri kınıyor değilim fal baktıranıda.
sadece gerçeklerden bahsettim.gerisi kişiye kalmış kendi bilir.
sence varmıdır aldığı parayı yardım amaçlı bir yere bağışlayan.
adam bunla geçiniyo geçim kaynağı bu.
bak şunuda söyliyeyim bende denedim bakalım oluyormu ne görüyorum dedim
dünyayla ilgili şeyler görmeye çalıştım görebildim ve çıktıda
öğret nasıl yaptın dersen onuda öğretebilirim allahın izniyle.
ama vijdanen yapamam.
maalesef kabul etmesende negatif bir durum çünkü kendi çıkarı söz konusu.
codzombi bnm medyumla işim olmazki büyük konuşmayayımda.
fal bile baktırmam.medyuma gidenleri kınıyor değilim fal baktıranıda.
sadece gerçeklerden bahsettim.gerisi kişiye kalmış kendi bilir.
sence varmıdır aldığı parayı yardım amaçlı bir yere bağışlayan.
adam bunla geçiniyo geçim kaynağı bu.
bak şunuda söyliyeyim bende denedim bakalım oluyormu ne görüyorum dedim
dünyayla ilgili şeyler görmeye çalıştım görebildim ve çıktıda
öğret nasıl yaptın dersen onuda öğretebilirim allahın izniyle.
ama vijdanen yapamam.
maalesef kabul etmesende negatif bir durum çünkü kendi çıkarı söz konusu.