düşünen ve inanan
Kayıtlı Üye
Evet benim üslup hatam var. Sizin çevrenizde diye öyle konuştum. Bir anda sizin kediniz oldu. Kedilere baktığım için yaramaz bir velet olarak gördüğümden kime yaranacaklarını bilirler diye hiç aklıma musallat gelmedi. Garip rüyalar, kötü şans, kişisel özelliklerde ani değişim, unutkanlık, konuşma bozukluğu, vs durumlar yaşıyor musunuz?Beni yanlış anlamışsınız kedi benim değil...dün postaneye gittim. Müdürün kedisiymiş. Bana taktı kedi. Benden gözlerini ayırmadı hiç ve devamlı, hiç kesintisiz miyavladı...karşıya geçti yattı miyavladı. Yanıma geldi gözlerini dikti miyavladı...başkalarının dikkatini de çekti. Yani çok sıra dışı birşey. Gel bakayım bana ne anlatmaya çalışıyorsun dedim, elimi uzattım ürktü ve geri çekildi ama gözlerimin içine bakarak miyavlamaya devam etti. Çok sıra dışıydı halleri...kendimi vicdanen kötü hissettim, ama aç susuz olması imkansız, oranın kedisiydi. Simsiyah dı. ...oradaki görevlinin bile merakını çekti.defalarca, ordan çıkıncaya kadar aynı, gözleri bende,bana yaklasiyor ve devamlı miyav miyav. Elimi uzatıyorum hafif dokunmak icin, sıra dışı ürküyor ve hafif geriliyor....isimi bitirdim ve postaneden çıktım durağa yöneldim; arkamdan bir ses duydum. " bayanın arkasından gidiyor" dönüp baktım ve kapı önünde esnaf ve yanında görevli adam bize bakıyordu. Kedi peşime geliyor. Köpek olsa neyse, ama müdürün kedisi. Postaneden çıkarken yattığı yerden kalkıp kapıdan çıkarken o arada oda çıkmış arkamdan. Görevlide onun arkasından endişelenip cıkmış. Mecbur oldum geri dönüp potaneye girmeye. Girdim, oda arkamdan girdi ve hemen çıktım kaçtım. Durağa hızlıca yürüyüp uzaklaştım...yıllar önce okuduğum birsey gelmişti aklıma, açıkca merak ettim. Hala da kedinin hali aklımda...