damlacık Kayıtlı Üye 20 Nis 2009 #22 Katılıyorum sana sormadanda olmuyor sonra yanlış işlem yapp şirin olcaz diye muşmulaya benzemiyelim aslında benim ihtiyaçım yokta işte test ediyorum
Katılıyorum sana sormadanda olmuyor sonra yanlış işlem yapp şirin olcaz diye muşmulaya benzemiyelim aslında benim ihtiyaçım yokta işte test ediyorum
Rein Banlı Kullanıcı 27 Mar 2013 #25 bleanr' Alıntı: Şey peki bu sin harfi arapça mı yazılmalı :Angel_anim: Genişletmek için tıkla ... Eğer diğer cevapları da okusaydınız Arapça yazılması gerektiğini anlardınız....
bleanr' Alıntı: Şey peki bu sin harfi arapça mı yazılmalı :Angel_anim: Genişletmek için tıkla ... Eğer diğer cevapları da okusaydınız Arapça yazılması gerektiğini anlardınız....
Ra_ Banlı Kullanıcı 27 Mar 2013 #26 İlk mesajtaki dua'nın anlamı ne? Bir de sin derken? Hatırladığım kadarıyla arapçada sin "orta veya süha " anlamına geliyordu? Bir arkadaş "vedud" demiştir.Teknik açıdan doğrudur "Ya Vedud" duasını da okuyabilirsiniz.
İlk mesajtaki dua'nın anlamı ne? Bir de sin derken? Hatırladığım kadarıyla arapçada sin "orta veya süha " anlamına geliyordu? Bir arkadaş "vedud" demiştir.Teknik açıdan doğrudur "Ya Vedud" duasını da okuyabilirsiniz.