Eski başarısız olduğunuz sınavlarınızı artık unutun.Yaşanan yaşandı,hep aynı şey yaşanmalı diye bir kaide yok.Önceki başarısızlığınıza takılı kalırsanız zaten sınavı vermeniz mucize olacaktır.
Sınavı verenlerin sizden ne bir fazlası var ne de sizden daha bilgililer,sadece başarısızlık korkusu ve hamilelikle heyecan yapmışsınız.
Koltuğa oturunca derin nefes alıp bir sakinleşin,araba kullanmayı neden istediğinizi,ilerde minik bebeğinizle gezeceğiniz güzel yerleri...kısacası o sınavın sonunda elde edeceğiniz başarının hayatınız ve sevdikleriniz üzerindeki olumlu etkilerini düşleyin.
Siz bir anne olacaksınız,arabanın frenine basınca el frenini çekince araba durur ama 1 yıl içinde iki ayaklı ve durmak bilmeyen bir motorlu taşıtla uğraşıyor ve onu kontrol altına almaya çalışıyor olacaksınız,yani araba sizin için ne ki
Kendinizi stres altına sokarsanız olmaz bu iş.Ben sizin yerinizde olsam sınava girerken bebeğimle konuşur bana destek olmasını diler,ömrümce bana en yakın olacak olanın güzel enerjisiyle türlü sınavları verirdim.Siz gerildikçe o da gerilecektir unutmayın.
Başarılar dilerim