gecenin_sesi
Kayıtlı Üye
biraz reklam gibi oldu ama
Ya kardeşim sen kimsin de druidleri bulucan onlarin büyülerini geçip kandirip aralarina sizip kitab çalican
sen daha köprüyü geçmeden onlar sana öyle bir nefeslenir ki
yalan ve insanlari kandirmanin cezasini çekersin .
Sen daha kendi benliğini bulamamiş bir insansin ve saf insanlari kandirmaya utankiyor musun?
Aldınmı ehliyeti nefertiti?geçtin misınavdan?
Ya kardeşim sen kimsin de druidleri bulucan onlarin büyülerini geçip kandirip aralarina sizip kitab çalican
sen daha köprüyü geçmeden onlar sana öyle bir nefeslenir ki
yalan ve insanlari kandirmanin cezasini çekersin .
Sen daha kendi benliğini bulamamiş bir insansin ve saf insanlari kandirmaya utankiyor musun?
hayırlı olsun,güle güle kullanın..Gerçekten geçtim, ehliyeti de aldım vallahi :hurray:
o kadar yanlışlık yapmama rağmen ve aksilik yaşamama rağmen geçtim sınavdan :biggrinjester:
Çok sevindim hayırlı olsun ben de bu yıl aldım ehliyeti çok zor geçmedi ama benimki sınav duası vardı bende onu okumuştum.Gerçekten geçtim, ehliyeti de aldım vallahi :hurray:
o kadar yanlışlık yapmama rağmen ve aksilik yaşamama rağmen geçtim sınavdan :biggrinjester:
Çok uzun zaman oldu . Ancak bir tebrik mesajını yazmayı uygun gördüm . Sınavı büyüdeki o kadar yanlışa rağmen geçmeni tebrik ediyorum . Şu da var şans bazen insanı ne kadar kaçsanda bırakmıyor .Gerçekten geçtim, ehliyeti de aldım vallahi :hurray:
Sonuçta İslami bir uygulama değil. Yüzde yüz İslami usullerle hareket ediyorum ve etmem gerekiyor, ben bir Müslümanım diyorsanız, evet uygun olmaz. Druid'ler paganik inanca sahiptirler. Bu da bu yönde bir çalışmadır. Ayrıca konuyu açan üyemiz yanlış yere açmışsınız. Bu doğu değil, batı maji uygulamaları bölümüne aittir, ilgili yere konu taşınmıştır.bende deniyeceğim öss gibi zorlu bir sınavda..umarım ben de şaşırmam söyleyeceğim kelimeleri mazallah başka anlamlara gelir sonra sonuçlar kötü olmasın..buarada bir arkadaş müslümanlar bunu uygulayamaz gibi bişey demişti böyle bir ilgisi varmı ki...??
dil burada okunduğu gibimi yoksa galcemi (gal dili) okunacak?
Tebrikler, çok güzel bir puan almışsınız.Bunu kpds sınavında uygulamıştım, 90 aldım![]()
Tebrikler, çok güzel bir puan almışsınız.Ablama da söyleyim bari uygulasın teknikleri. Bu sonbaharda ÜDS'ye ve KPDS'ye girecek. Geçebilir umarım...
![]()
Öncelikle teşekkürler başarı dilekleriniz için.Umarım iyi bir puan alır ablanız.. Şimdiden başarılar diliyorum.. Bu büyü bana sanş getirdi sınavda.. Yarım saat kala bitirmiştim, geri döndüğümde bir sürü yanlış yaptığımı görme şansım oldu.. Genelde kontrole vaktim kalsa da hep doğruları silip yanlışları işaretlerdim. Bu sefer böyle olmadıHatta yan tarafımdaki kız dikkatli dikkatli neyi silmeye çalıştığıma bakıyordu
Biraz fazla bastırmışım da
![]()