Simya pek öyle değil aslında daha çok maddeye etki ile alakalı bir ilim diye biliyorum.Ayrıca simya düşünerek yapılan bişiydir. Mesela survivor öncesi kazanacağını düşünüyorsun o hissi falan zihninde yaşıyorsun ve bir süre sonra bam! Oluveriyor. Zihnini neye odaklarsan ona göre şekillenir. Ama daha çok ölümsüzlükle ilgili bişiylerdi sanırsam
Cadıyım ama havas ne bilmiyom...havas ne ?
Pişt havas nee???
Havas ilmi İslamiyette çok derin bir ilimdir. Cinci hocaların çoğunlukla kullandığı çeşitli ritüellerin olduğu ama çoğunlukla cin temalı bir ilim.Soruya cevap verseydin iyiydi ama neyse...
EyvallahHavas ilmi İslamiyette çok derin bir ilimdir. Cinci hocaların çoğunlukla kullandığı çeşitli ritüellerin olduğu ama çoğunlukla cin temalı bir ilim.
Havas, İslami büyücülük ilmidir.Pişt havas nee???
Eyvallah. Soruyu sorandan çok soruma başkaları cevap verdi ya la kmdkcmc çocuk bi cevap verdi sonrası karanlıkHavas, İslami büyücülük ilmidir.
Kusura bakmayın konuyu boşlamışım şimdi görüyorum mesajları, cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.Eyvallah. Soruyu sorandan çok soruma başkaları cevap verdi ya la kmdkcmc çocuk bi cevap verdi sonrası karanlık![]()
Havas konusunda yanlış eksik bilgilendirmeler olmuş.
Havas; harflerin enerjisinin kullanıldığı, belirli kombinasyonlar ve hesaplamalarla yapılan çalışmaların genel adıdır.
Bu tür çalışmalarda kadim diller ve o dillerin kadim alfabeleri kullanılır. Havasta arapça kullanılmasının sebeplerinden biri arapçanın dünya üzerindeki 4 kadim dilden biri olması, bir diğeri de bu dilin matematiksel sistemi, ebced hesaplamalarının olmasıdır.
Umarım konu hakkında daha detaylı bilgi sahibi biri, bilgiyi daha açıklayıcı bir anlatımla sunar.
Cincilik konusunda da, Hüddamlık ile karıştırıldı galiba![]()
Nikinimi değiştirdin?Kusura bakmayın konuyu boşlamışım şimdi görüyorum mesajları, cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.