VovAn. VOvan derseniz kizabilir.vovaaaaan
VovAn. VOvan derseniz kizabilir.vovaaaaan
İlanımızı yazdıktan sonra yakalım mı ? sisteme karışsın, yayınlanmış olsunİlan verme uygulaması
Takas veya hediye olarak bir ilan yazmak çok etkilidir, ve her şeyi takas edebilir, veya verebilirsiniz: aşırı kilo, tembellik, hastalık, hatta gürültücü komşuları! Önemli olan ilanı doğru yazmaktır - "ürünü" övmek, onu en iyi nitelikleriyle tanımlamak ve onu "yürekten kopardığınızı" ima etmek! Ve telefon numarası kesinlikle 27-27-27!
İhtiyacınız olmayan şeyleri ihtiyacınız olan şeyle değiştirin veya ücretsiz olarak hediye olarak verin, sahiplendirin; biz sihirbazlar, fazladan fazlasını saklamayız.
Yakabilirsiniz.İlanımızı yazdıktan sonra yakalım mı ? sisteme karışsın, yayınlanmış olsun
Tıpkı telefonunuzu pirizden şarj ettiğiniz gibi. Akşam şarj cihazını pirize takın ve diğer ucunu cüzdanınıza takın. Cüzdanınızı gece boyunca bu şekilde bırakın.
Evrenden küçük hediyeler almak için sabahleyin evden çıkarken 7+1 diyin.ne diyor anlamıyorum
Karizmatik bir erkek küçük hediye sayılır mı yanlış anlayıp da yaşı küçük yollamaz umarım sübyancı değilim benEvrenden küçük hediyeler almak için sabahleyin evden çıkarken 7+1 diyin.
Karizmatik bir erkek küçük hediye sayılır mı yanlış anlayıp da yaşı küçük yollamaz umarım sübyancı değilim ben
O da iyi fikir de sen kimsin bana hediye veriyorsun benim senin hediyene ihtiyacım mı var deyip gerginlik çıkarma olasılığımız var sankiVeya istediğimiz birinden hediye sipariş etsek olmuyor mu? O zaman karizmatik adamdan hediye istersin bir taşla iki kuş.
Yakıyomuymuşuz. Ben beş dk önce asla kilo alamayan arkadaşıma gamsızlığı karşılığında fazla kilolarımı sattım ben mi yanlış yaptımİlan
Acil!!! tembelligimi sahiplendirilmek istiyorum. Çok iyi bakılmış, bayandan. Alan çok memnun kalacak. Kesinlikle size ağır işler yaptırmayacak. Sabahları öğlene kadar uyutacak. Ek olarak, birikmiş bulaşık, çamaşır, yapılmamış temizlik konusunda vicdan azabınızı bastıracak. Çok güçlü ve oldukça deneyimli bir tembellik!
Yetişen alır!
27-27-27 ilk arayan alır!
Alacak olana şimdiden hayırlı olsun.!!!
Yok yapmadınız.Yakıyomuymuşuz. Ben beş dk önce asla kilo alamayan arkadaşıma gamsızlığı karşılığında fazla kilolarımı sattım ben mi yanlış yaptım
Teşekkür ederimYok yapmadınız.
Hayırlı olsun alışverişiniz.
Gerçek telefondan aramayacaksiniz.Rusça bir site daha buldum bir sürü örnek var, ceviriden okuyorum iyilerinden toplayıp yazacağım ☺☺☺
Dünya dışı güzellik merkezi, tel no: 90-60-90 arayıp güzelleştirmek istediğiniz seyleri sipariş verin
Ama aradaki çizgiler tel. arama klavyesinde yok. cevirilmeyecek sanırım, orasını pek anlamadım
Peki nerden arayalım o duygu durumuna girmek için..Gerçek telefondan aramayacaksiniz.
Whatsappta kendinizin olduğu grup kurmak işe yarayabilir. Grup ismini 906090 yapıp.Peki nerden arayalım o duygu durumuna girmek için..
Himm oyuncak telefon alayım o vakit. Oğluma kalır hem de
Evet ama 27*108 de yıldızı mutlaka tusluyor gibi yapmamız gerekiyordu ya, acaba bunda da çizgiler mi gerekiyor diye arada kaldımGerçek telefondan aramayacaksiniz.
Şimdi terliğinizi elinize alın. O tuşlara basın. Çizgi tuşları ve diğer tuşları da var o terligin üstünde. Kulağa dayayıp verin siparişinizi.Peki nerden arayalım o duygu durumuna girmek için..
Himm oyuncak telefon alayım o vakit. Oğluma kalır hem de