Sihirli Tilsimlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RAZYEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok sükür ögretiyor zaten bu konuda rahat olabilirsiniz ama Kabbalayi bilirim iste uzmanim diyen sen olduguna göre bunu senden ögrenmek daha uygun olur diye düsündüm Punky.Evet,bir üstümde kaliyor daha dogrusu ayni yerde calisiyoruz punkyis ama ne zaman Aradia desem yanimda oluyor ve bana her konuda destek oluyor.Ondaki acikyürekligi ve bu pozitifligi baska birisinde bulmak kolay degildir.Insani insan yapan zaten Kültür seviyesi ve vicdanidir bana göre.Bu ara su anda telefonunmun öbür ucunda senden özel bir randevou talebinde bulunuyor,"ablamla ne zaman "Hahambaşılığın kütüphanesini "gezecegiz diye soru soruyor ,ne dersin.Mümkünse bende gelebilirmiyim Hahambasina:D

Tabiiki benimle birlikte gelebilirsin Creepacığım...Çok iyi sevindim adına peki Karanlıkların Efendisi,Razyel ile İntercreptor'da sizinle aynı binada mı kalıyorlar? Bir kapıları tıklatıp sor birlikte çalışın isterseniz, birbirinizden kuvvet alırsınız :)

Genelde bir binada birden fazla insan ayni internet girisinden yararlanabilmektedir.Sizin orda nasil? Herseyin altinda bir kötü niyet aramayin,bana güvenseniz ne kazanirsiniz güvenmeseniz ne kaybedersiniz,malesef yanlis:p

Genelde bir binada birden fazla insan ayni internet girisinden yararlanabilmektedir.Sizin orda nasil? Herseyin altinda bir kötü niyet aramayin,bana güvenseniz ne kazanirsiniz güvenmeseniz ne kaybedersiniz,malesef yanlis:p

:) Tabiiki Creepacığım fakat Hannover'da aynı apartımanda 5 Türk'ün aynı anda bu forumda bulunması forumumuz açısından çok mutlu edici bir şey...

Selamlar;

Teşekkürler Razyel.

Bunlar altın ve gümüş üzerine
işleniyor. Tabii oluşturmak biraz
uğraştırır ve maddi yükümlülüğü de
cabası. Fakat, tılsımları kullanacak olan
kişinin kendisi hazırlaması gerekir.

Tılsımlardaki rumuzların harekete geçebilmesi
için O'nları sadece kazımak yetmiyor.
Rumuzların her birisi birer varlıktır.:)
O'nları zikr'ederek yapmak gerekir.

Sayın Mahara,
Lütfen yazı fontunuzu normal kullanınız.

Bu yazılanlar tılsımlar hangi kaynakdan ve de hangi dilde yazılı olduğunu bilen arkadaşlar var mı aramızda acba?

dün bunu yaptım üzerımde taşıdım şans topunda tam 3+1 tuttu ınanılmaz şans topunu yıllardır oynarım hiç tutturmmaıştım şimdiye kadar

Teşşekkürler. Tilsimlari obje olarak satan inernette mağazalar var. Oradan alip kullanmak da ayni etkiyi sağlar mi.. Mutlu günler.

Merhaba,
Resimlerin tekrar yükler misiniz?
Konu açan arkadaş yasaklı görünüyor, onun için bunu site yöneticilerinden rica ediyorum.
Teşekkürler.

Konuyu açan kişi yani yardım istediğiniz kişi yani verdiği bilgi her ne ise yenileyebilecek kişi yasaklanmış dikkat etti iseniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri