şeytanla anlaşma yapmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akumaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şeytan görmek kötü yorumlanır hep umarım bu rüya iyinin habercisidir bende geçenlerde şeytan gördüm içime girip beni öldürmeye çalışıyodu baya etkilemişti beni

Sayın akumaa kardeşim,Supernatural izliyorsan eğer ondan etkilenmiş olabilirsin elbette bu mümkün.Fakat şöyle de bir gerçek var şeytanla anlaşma yapmak için dört yol ağzı seçilir gerçekten de.Asıl konuya gelirsek,şeytanla anlaşma yapabilmek için bilincinin tam olarak açık olması,ne söylediğini bilmen gerekir yani uyanık halde olman,bunun için sağlıklı karar verebilmen gerekir.Bu yüzden gördüğün sadece bir rüya,korkma.

Sadece rüya tabiki korkma lakin rüyalar bir sirk aynası gibidir birşeye işaret ederler ama ne olduğunu bilemezsin bu aralar akşamları oldukça fazla dua okuyup yat her işine besmele ile başla umarım yakında geçer :)

rüyamda 2 günde bir şeytanla anlaşma yapıyorum okadar net görüyorumki ama korkmuyorum hiç böyle şeytan
yaşlı sakallı birsey ayagı yok baston var :D ben biseyler istiyorum bundan anlasmayı yapıyoruz ama bisey felan imzalamıyorum bana 30 yıl sonra
ruhunu almaya gelecegim kendini biyerden atacaksın yada bogulacaksın diyor bende kufur edip kacıyordum istedigimi aldım
öldursen ne olur felan diye birazda sövdum bi kaç gundur bu ruyayı goruyorum sonra ev yanıyor kedi göruyorum bana tıslıyor

ne anlama geliyor bu
Devamlı abdestli gezip namaza başla.Geceleri yatarken de Ayetel Kürsi oku.Boş vakitlerinizde ise Allah ismi şerifini ve kelime-i tevhid zikirlerini yapınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri