şeytanla anlaşma yapmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akumaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akumaa

Kayıtlı Üye
rüyamda 2 günde bir şeytanla anlaşma yapıyorum okadar net görüyorumki ama korkmuyorum hiç böyle şeytan
yaşlı sakallı birsey ayagı yok baston var :D ben biseyler istiyorum bundan anlasmayı yapıyoruz ama bisey felan imzalamıyorum bana 30 yıl sonra
ruhunu almaya gelecegim kendini biyerden atacaksın yada bogulacaksın diyor bende kufur edip kacıyordum istedigimi aldım
öldursen ne olur felan diye birazda sövdum bi kaç gundur bu ruyayı goruyorum sonra ev yanıyor kedi göruyorum bana tıslıyor

ne anlama geliyor bu

bir yerden duymuştum ama hatırlamıyorum kaynağının odanda yeşil giyme ve odanda sarımsak olsun yine aynı rüyayı görürsen başka fikrim yok.

bir yerden duymuştum ama hatırlamıyorum kaynağının odanda yeşil giyme ve odanda sarımsak olsun yine aynı rüyayı görürsen başka fikrim yok.

bunu dedinde aklıma geldi rüyamda şeytana kurt yap beni diyordum sanırsam ne alakaysa anlamadım pek sarımsak sogan ne alaka acaba :)

Sarımsak Sogan Ne Alaka ?? Şeytan Kokuyu ALıp Kacacakmıs :Ddajf Hahaha Ak Sakallı Dedesy Bir Melektir Yada 3 Harflidir Şeytan Olsa Atesten Yartılma Pis Kokulu Kötü Görünürdü

Bide AKumaa Kardesim Tesafümü Bilmiyorum Ama İsminiz Japonca İblis Demek yani Şeytan Demek

bi kaç gundur bu ruyayı goruyorum sonra ev yanıyor kedi göruyorum bana tıslıyor
ne anlama geliyor bu
Kedinin rengi neydi ?
Siyah kedilerin şanssızlık getirdiğine inanılır.Beyaz kedilerinde şeytanı korkuttuğuna inanılır.
''İnanılır'' diyorum kesin bir bilgi vermiyorum.

Kedinin rengi neydi ?
Siyah kedilerin şanssızlık getirdiğine inanılır.Beyaz kedilerinde şeytanı korkuttuğuna inanılır.
''İnanılır'' diyorum kesin bir bilgi vermiyorum.

kedinin rengi beyazımsıydı sarımsı gibi böyle kafası beyazdı tıslıyordu sonra ateş dusuyor eve evin ortası yanıyordu hemen ateşi balkondan atıyordum

şeytanında işi gücü kalmadı senle ugrascak senle anlasma yapcak tabı ya kendınızı ne sanıyorsunuz anlamıyorumkı sıradan bır et parcasısın bos konularla ugrascana dunyaya gelıs amacın ney onu araştırda hayatına devam et her ınsan gıbı bos ınsanlar sizi hemende alıntı yapar cokta tınn kikikik

şeytanında işi gücü kalmadı senle ugrascak senle anlasma yapcak tabı ya kendınızı ne sanıyorsunuz anlamıyorumkı sıradan bır et parcasısın bos konularla ugrascana dunyaya gelıs amacın ney onu araştırda hayatına devam et her ınsan gıbı bos ınsanlar sizi hemende alıntı yapar cokta tınn kikikik

Sayın üyemiz konu size inandırıcı gelmiyorsa,saçma geliyorsa veya ters bir düşüncedeyse bunu fikrim budur diye belirtebilirsiniz.Belkide sizin dünyaya geliş amaçlarınızın içinde de düşüncelerinizi doğru bir anlatımla açıklamak vardır?Hepimiz fiziken birer et parçasından ibaret olduğumuza göre kimsenin de kimseye hakaret etme üstünlüğü de yoktur.Tavrınızın tekrar etmeyeceğini ümidediyorum,hakaret siteden ban sebebidir bilginize.

Konuyu açan üyemiz konunuz bana tamamen bilinçaltı bir rüya gibi geliyor çok üzerinde durmayın.Belki de merak edip üzerinde kafa yorduğunuz şeyleri onaylamak adına zihninizin kendi kendine ettiği bir oyundur.Şeytan benim inancıma göre hepimizin içinde yaşayan bir parça,hiçbirimiz sütten çıkma ak kaşık değiliz,ben ekstra bir varlık olarak şeytana inanmıyorum,inancımda şeytan kavramı veya şeytana dair mitolojik bir hikaye de yok.Herbirimiz kendi şeytanlarımızla kavgamızı sürdürüp yaşamaya çalışıyoruz,onla her karşılaşmamızda insan olduğumuzu hatırlayıp hata yapabilmemizin doğal olduğunu çünkü tanrı olmadığımızı kusurlarımızla bütün ve güzel olduğumuzu ve ancak böyle öğrenebileceğimizi hatırlamalıyız belkide.

Rüyada gördüğün gerçekeğin ya ta kendisidir yada benzeridir.

Yani: sen imanını dünyada bir çıkar için satmışsın yada satacaksın yada imanını dünyalık bir şey için değiştirecek durumdasın

Şöylediki; Allah a ve islama kesin bir şekilde iman etmiş bir kişiyi şeytan rüyasında dahi bu şekilde kandıramaz kaldıki rüya alemide dünyadaki gibi gerçek bir alemdir sadece boyut madde boyutundan farklıdır.

iAMNINI GÖZDEN GEÇİRMENİ TAVSİYE EDİYORUM ACİZANE KUSURA BAKMA BU SADECE BENİM FİKRİMDİR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri