Vanilia
Kayıtlı Üye
Tövbe de. Beni Allah güldürsünBak işte çözdünuz olayı. Ben güldüm şeytan da sizi güldürsün
Tövbe de. Beni Allah güldürsünBak işte çözdünuz olayı. Ben güldüm şeytan da sizi güldürsün
Şeytan işte savunmada bile ateş arıyor.Niye Adem e secde edeyim Niye oruç tutayım ki? herkesi kendiniz gibi Müslüman varsayiyorsunuz .
Toplumdan dislanmadigim gibi genel olarak kimseye bir kızgınlığım yok.
Eğer birine kizdiysam o kişiye geçmiş olsun. Kızdığımin defterini ise durerim kendi yontemlerimle sonra o kişiyi arşive kaldırır bir daha hatırlamam.
İnsanlara yapılan şizofrenik zulumun ne olduğu Hakkinda bir fikrim yok. Her Işık ışık mıdır? Bunu da bilemem
Ama şuna eminim.Haset insana ait bir duygu sevmek nefret etmek vb. duygular gibi. Tanrısal ulvi ya da şeytani bir tarafı yok. Sadece bir duygu insanın az ya da çok hissettiği.
Buraya niye yazıyorum ....ateşli savunma yapanları durtmek hoşuma gidiyor. Sanırım onların enerjilerinden besleniyorum. Ne yapayım benim de hobim bu.
Smart girl. Karşısındakinin farkinda. Severim farkındaligi olan zeki insanları.Şeytan işte savunmada bile ateş arıyor.
Burada bile şeytan çekiyoruz işte.Smart girl. Karşısındakinin farkinda. Severim farkındaligi olan zeki insanları.
Şeytana yakin olurlar.
Ateş zaten orada, emin olduğum şeyi aramam. Ateşi koruklerim.
Lütfen hakkımı yemeyin evrensel kuraldır benzer benzeri çeker. Ayni frekansta titreşen varlıklar bir birini bulur.Burada bile şeytan çekiyoruz işte.
Nerede bu melekler, mübarek insanlar.
Şimdi amiyane tabirle bk bku kenefte bulur derler ama baktığımda hayatın her alanında çektiğim için ben zıt kutupların çekimi olarak açıklayabilirim.Lütfen hakkımı yemeyin evrensel kuraldır benzer benzeri çeker. Ayni frekansta titreşen varlıklar bir birini bulur.
Buradan hangimize ne ders çıkar?
Bilirim ki insanları yolundan saptıran şeytan değil . Doğru olan yoldan sapmayi insanlar kendileri istiyorlar ve özgür iradeleriyle sapiyorlar. Ama yaptiklari kötülüğü yanlışı tıpkı küçük bir çocuk gibi başkasına mal ediyorlar. Suça kötülüğe yonlendirildikleri icin hafifletici sebepleri oluyor. Şeytana uydum işin kolayi.Şeytan da zaten bilirsiniz ki yolunda insanları saptırmayı sever.
Şeytanın oyunu budur zaten ben yapmadım, onlar yoldan çıkacak yaratılıştaydı demek için tüm bu kaos.Bilirim ki insanları yolundan saptıran şeytan değil . Doğru olan yoldan sapmayi insanlar kendileri istiyorlar ve özgür iradeleriyle sapiyorlar. Ama yaptiklari kötülüğü yanlışı tıpkı küçük bir çocuk gibi başkasına mal ediyorlar. Suça kötülüğe yonlendirildikleri icin hafifletici sebepleri oluyor. Şeytana uydum işin kolayi.
Bilirim ki şeytanda melekte insanın içinde dışarıda aramaya gerek yok.
Bir de bilirim o şeytandan meleğe melekten şeytana dönüşmek çok kolay.
Çünkü insanoğlu yoldan çıkmaya meyilli.. şeytan tabiki var ama kimseyi kötülük yapması. etik değerlere aykırı davranması başkalarını haklarını çalması için zorlamıyor insanoğluna kolay ve cazip geldiği için bunu yapıyor. Şeytan kimi öldürmüş yada eziyet etmiş hak yolundan ayrılmadıgi için bunu yapanlar insanlar. Yani bir insan kendisine kötülük yapıldığı halde kendini savunmak için bile sapitmyorsa bazı mağlubiyetler yaşıyor doğal olarak en azından kısa vadede. Bazıları ile adil yoldan baş edilemiyor maalesef.Şeytanın oyunu budur zaten ben yapmadım, onlar yoldan çıkacak yaratılıştaydı demek için tüm bu kaos.
Şunu gönülden söylüyorum ki karanlığın getirdiği hiçbir şeyi istemiyorum, ruhum neyi aradığını biliyor ve bu yüzden dünyaya sığamıyor.
Keşke bu savaş artık bitse de, sınav sonuçlarımızı görsek dünya ahalisi olarak.
Reddetikce daha çok gelecek. Neyi reddersek daha çok çekeriz. Hayat dersimizi almadan bırakmaz. Kotulugu kabullenmek kötü olmayi gerektirmez İyilik gibi onunda varlığını biliriz. Başımıza geldiğinde neden ben demeyiz. Evrende herşey ziddiyla varolur.Şunu gönülden söylüyorum ki karanlığın getirdiği hiçbir şeyi istemiyorum, ruhum neyi aradığını biliyor ve bu yüzden dünyaya sığamıyor.
Mağlubiyet dediniz mi o benim işte.Çünkü insanoğlu yoldan çıkmaya meyilli.. şeytan tabiki var ama kimseyi kötülük yapması. etik değerlere aykırı davranması başkalarını haklarını çalması için zorlamıyor insanoğluna kolay ve cazip geldiği için bunu yapıyor. Şeytan kimi öldürmüş yada eziyet etmiş hak yolundan ayrılmadıgi için bunu yapanlar insanlar. Yani bir insan kendisine kötülük yapıldığı halde kendini savunmak için bile sapitmyorsa bazı mağlubiyetler yaşıyor doğal olarak en azından kısa vadede. Bazıları ile adil yoldan baş edilemiyor maalesef.
Varlığını kabul ediyorum ama benden uzak olsun istiyorum. O savaşa girmemek için tırım tırım kaçmaktan da yorulduk.Reddetikce daha çok gelecek. Neyi reddersek daha çok çekeriz. Hayat dersimizi almadan bırakmaz. Kotulugu kabullenmek kötü olmayi gerektirmez İyilik gibi onunda varlığını biliriz. Başımıza geldiğinde neden ben demeyiz. Evrende herşey ziddiyla varolur.
Neyi aradığını bilmek güzel yolculuğunuz da başarılar.
Merhaba iyileşmek için elimden geleni yapıyorum demişsiniz de ayrıca psikiyatr ile tanıştığınızı belirtmişsiniz merak ettim de bu site de takıldığınızdan acaba kendinizi bir musallatlı olarak görüp mü geldiniz benim gibi?Şu bulduğum site umarım şifa konusunda herkese yardımcı olur:
Ağır Metal Tehdidi - Dr. Ümit Aktaş
Halsizsiniz, tüm vücudunuz ağrıyor. Doktor, doktor gezdiniz ama fizyolojik herhangi bir probleme rastlanmadı, hatta “Psikolojiktir, siz en iyisi birwww.umitaktas.com
Bu arada ben ne yapıyorum:
Holistik tıp uzmanı bir yaşam koçu psikiyatrist ile tanıştım ayrıca biorezonans ta yapıyor.
İyileşmek için elimden geleni yapıyorum.
Sevgili Dost,Merhaba iyileşmek için elimden geleni yapıyorum demişsiniz de ayrıca psikiyatr ile tanıştığınızı belirtmişsiniz merak ettim de bu site de takıldığınızdan acaba kendinizi bir musallatlı olarak görüp mü geldiniz benim gibi?
Aslında bir konu daha açacaktım, işler garipleşiyor diye ama sizin yorumu gördüm şimdi.Merhaba,
Elinizden geldiği kadar bu kişiden uzak durun ve enerji çemberinin olduğu alanlara girmemeye çalışın. Enerji seviyenizi yükseltin ve koruma bariyeri oluşturun kendinize! Zihninizi olanlardan ve olacaklardan temizleyin, arındırın. Yaradılış ve rahmet enerjilerinize inanın. Göklerin özünü, yerin gücünü kullanın. Bedeninizi ve ruhunuzu her türlü saldırıya karşı koruyabilmek için "İris-Esun" tılsımını öneririm. Bu tılsım bir ilk düzen büyücüsünü, 5 seviye bir iblisi-demonu-seyd'i bile defedebilecek güçte ve donanımdadır. Karşınızda ki kişinin, doğaüstü yollara başvurmadığından da emin olmalısınız. Her saldırı, farklı savunma stratejisi oluşturmanızı gerektirir.
Saygılarımla.
Okuduğunuz ayetler sureler onlara zarar verdiğinden daha çok bastırıyorlar o zaman.. mesela ben de zikir çekerken ağırlık çöküyor uykum geliyor, hatta uykumda beni korkutan bir varlığa okuma yaptığımda okuma dediğini hatırlıyorum. Büyü bozma arınma için uygulama yaparken teli sessize alın, kapı çalsa bakmayın müdahale ediyorlar durdurmak için, yani illa o kişilerin direk araması gerekmiyor başkalarını etki altına alıp yönlendiriyor cinleri.Şunu da eklemek istiyorum. Annem ve ben oruç tutuyoruz ve annem namaza başladı.
Özellikle huzurlu ve böyle dine yaklaştığımız dönemlerde bu huzursuz edici davranışları yapıyorlar. Annem namazı bile kılamıyor bazı vakitler moral bozukluğundan.