Aslinda aradiginiz cevap kullanmis oldugunuz "imzanizda"
Benim savasim ,sizin icinizdedir. Bütün insanlar BENimdir demiorum !Ben bütün varliklarin icinde yasayan Öz'üm, size sahdamarinizdan daha yakin degilim, ben zaten Siz'im...
Hicbir insanin yada varligin kendine ait bir varligi yoktur, varlik Tek'tir cünki.Ama siz varim diyorsunuz peki siz O'nun Ben'i misiniz? Hayir..
O halde emin olunki siz Seytan ile muhatapsiniz zaten, cunki varim diyorsunuz,sizden varim diyen o
Zan ediyormusunuz ki filimlerdeki gibi fantastik birsey bu seytan ile muhatap olmak.
Seytan'i hem cok gözümüzde büyütüyoruz hemde gerektiginden fazla kücümsüyoruz.
O büyük patron vsa demek ile bir insan olarak kendi özgücünüzü kücümsüyorsunuz bilinki seytan bile insan icin yaratildi.
Bir konusayim belki anlasma yaparim olmasa yollarim basimdan demek ile cok kücümsüyorsunuz.
Caninizin istedigine inanmakta özgürsünüz elbet ama hakikat tektir, seytan da Adem ve soyuna düsmandir.
Kötü cinler "o ayaktakimi" size musallat olabilir görünedebilir sesini duyuradabilir, size Seytan oldugunu söyleyedebilir, böyle bir durumda inanmaktan baska bir careniz yok zira siz daha önce Seytani görmediniz ve cinlerin dahi gücü sizi bu konuda aldatmaya yeterlidir.
Seytan ise ancak kendi gücünu zorlayan birine musallat olur buda ciddi boyutta kurali olmayan bir icsavastir ama bu savasin meydana gelmesi icin sizin icinizde bir kiyametin kopmasi lazim bir benlik savasidir bu beninize ya seytan sahib cikar yada beniniz asil Tek olana teslim olur..
Bu da emin olun dunyada azin da azina nasib olan birseydir..
Sözüm ona: Konumuz Seytana muhatab olmak,yani azin azi muhatab olur,olursada seytan mutlaka kaybeder..