-Yontulmamış akrep burcu kısmında bir genelleme veya yanlış olan bir nokta göremedim. Genele hitap eder şeklinde bir söylem mevcut değil.
Yontulmamış insan demek nasıl ki hakaretvari bir söylem olmuyorsa yontulmamış akrep burcu insanı demek de aynı kapıya çıkıyor.
Direkt olarak akrep burçlarına yönelik bir itham nerede gördünüz anlayamadım bende. Yontulmamış kova, yengeç vb. denilebilirdi ve eminim o zaman konuya herhangi bir düzenleme gelmezdi, konu bu şekilde uzamazdı.
Asıl amacın düzenleme değilde bir savunma mekanizması etkisi olduğunu düşünüyorum.
Hoş olmayan özellik sıralama gibi bir durum da söz konusu değil, o burcun farkındalıksız insanlarını göz önünde bulunudrarak yapılmış tavsiyeler mevcut.
-Pembe'nin yorumu sorun teşkil ediyor fakat akrep burcuna yönelik zıt yorum yapanlara sığ düşünceli, bilgisiz muamelesi tarzında yorum yapmak nasıl sorun teşkil etmiyor onu anlayamadım. (Bkz. Lviv'in yorumu) Hayır yorumda bilgi içerikli bir nokta da göremedim, direk bir itham söz konusu..
-Elit üye olması diğer üyelerden bir farkı olduğunu göstermiyor, bir sorun olduğunda diğer üyelere nasıl muamelede bulunuluyorsa o elit üye arkadaşa o şekilde muamelede bulunması gerekiyor.
Bu uygulanmayıp daha sonra o gibi durumlarda sadece uyarı ile geçiştirdim deyip ''yüze vurur'' şekilde belirtmek ne kadar doğru onu bende bilmiyorum.