Sevgili arkadaşım burda yok diyerek kukremenin kimseye bir faydası yok öncelikle bunu anla canım kardeşim , şimdi sen diyorsunki ''ben şu zamana kadarki yaşantımda cin mektubundan ne fayda gördüm , nede fayda göreni gördüm. '' şimdi anladığım kadaryla sizin beyanatiniz bu ve kendi görüşünüze göre cin mektubu diye birşey yoktur . Öncelikle yazınızda şunu düzeltmek isterim cin mektubunu zaten Peygamber efendimiz yazmamıştır , yukarıdada belirttiğim gibi rivayete göre Peygamber efendimiz söylemiş Hz. Ali kağıda dökmüştür , şimdi sen diyeceksinki adi üstünde rivayet kanıtı yok , canım kardeşim zaten bütün hadisi şerifler günümüze rivayet yolu ile ulaşmadı mi soruyorum sana . Biz müslümanların yaşantısına 2 şey ışık tutar biri kuran-ı kerim diğeri sünneti seniyye değil midir . sünneti seniyye nedir bilmez misin , Peygamber efendimizin yaşayış tarzı , hal ve hareketleri , olaylara karşı tutumudur bizim örnek olarak almamız gereken insan modeli şüphesizki odur . Öyle ise Hz. Muhammet efendimiz böyle bir durumda bahsi geçen hal ve hareketi takınmış ise bizimde onun izinden gitmemiz gerektiğini düşünüyorum . Hem bendeki ve birçok örnekte Besmele ile yani Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla diye başlar , şimdi soruyorum sizlere eğer bu mektup işe yaramaz ve hurafe olsaydı sizce yüce Allah onun kendi adı ile başlamasına musade eder miydi ??? Bu arada sevgili arkadaşım sen bu mektubun faydasını görmedin diye kesin hükümde bulunman yanlış ben dahil forumdaki arkadaşlarımız fayda gördüğümüzü beyan ettik . istersen bizede yalancı diyebilirsin bu sana kalmış ama nacizane tavsiyem ulaşamadığın ciğere mundar demeyi kesmelisin . İyi forumlar