sana şöyle bişey diyeyim. seni yargılamak bana düşmez fakat kendi söylediklerinle bir eleştiride bulunucam. bence insanlarla iletişimi pek olmaya birisin kızmışsın, sinirlisin kötülük yapmak istiyorsun ve haklı oldugunu düşünüyosun.. bence de haklısın. çünkü insan bazen isyan noktasına geliyor
veee işte şeytanın devreye girdiği an. şeytan tarafından gözüne kestirilmiş biriyim. bazende severim kendisi ne yalan söyliyim
hep uğraştık durduk birbirimizle ama tam anlamıyla ikna edemedi beni hiçbir zaman. ama hep oynayan ben oldum onunla.. o yüzden öfkeni kontrol edebilmeni tavsiye ederim. çünkü o zaman ancak faydalanabilirsin ondan. onun dışında arkadaşların da dediğini gibi seni oyuncak eder.. zaten ruh halin iyi değil. ancak birbirinize güvenmediğiniz zaman anlaşma yapabilirsiniz
fakat sen ona güvenmeye dünden hazırsın.. şerli cinler de vardır ve şeytana taparlar.. o yüzden herhangi bir anlaşma yapacaksan şeytan değil onlar gelir. o kadar kibirli ki bir insanın emrine kolaylıkla gireceğini sanma. sorunun cevabı: verebilir belki ama, sana vereceğini sanmıyorum.. öyle hissettim çünkü seni tanımamama ragmen. kızıcaksın şimdi bana hatta onuda hissedebiliyorum.. kızma
yapcak olsa anlaşmayı benle çoktan yapardı
sen yürekten asi değilsin. öyle hissediyorum..
o da kişileri seçer emin ol..