Süper bir cevap bu yaa çok güldüm.:hurray:Kendisine sorun ve sizi yanitlarken gozlerine bakin...
Şimdi benim de bir sorum var tamam yatağın altına bardağı koyma konusunda anlaştık, ama resmi direkt ıslanacak şekilde bardağa mı koyacağız yoksa bardağın üstünde mi duracak? Bardağın üstünde duracaksa resmin yüzü bardağın içine mi yoksa yukarıya mı bakacak?
Bir de hangi dua okunmalı suyun içine o da ciddi bir durum yardım rica ediyorum bu konuda..soruya katılıyorum.
Çok teşekkür ederim sağolun..İnsan böyle bir uygulama yapacağı zaman oldukça tedirgin oluyor birşeyleri eksik yapmaktan korktuğu için...İlk mesajı okursanız resmin bardağın üzerine konması gerektiğini de okursunuz. Suyun içine atmayın yani. Mantıken resim yukarıya bakmalı suyun içine değil, yoksa ters koyun denirdi mutlaka. Duasını da bunun duası da var diyen üyemiz eğer bu mesajları okuduysa yazacaktır diye düşünüyorum.
:hurray:Hafta sonu kesinlikle deniyorum arkadaşlar...Buna bişeyler dahil ediliyor örnek o bayanın yada erkeğin sac teli bir adet ve bir şişe gül suyu. Normal suyla olmaz cünkü celp hadiseleri sadece ateş, rüzgar ve gül suyu ile olur ve bu resme bakılarak ya vedud okunur 12000 sefer ve yatagın altına koymaya gerek kalmaz. Sen nerden aldın bu bilgiyi bana yazarsan sevinirim.
Cadı uygulamasıdır. Dolayısıyla cadı olmayanların yapması ne derece etkilidir siz düşünün. Ayrıca imla kurallarına uyunuz.bunun bi duası felan yokmu tek bumudur yani.?