Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aşağıdaki muskayı bir kursun levha üzerine işler ve levhanın arkasınada geri dönmesini istediğiniz kişinin adını yazar ve herkezin göremeyeceği bir yerde saklarsanız sevdiğiniz kişi size geri döner
levha yerine kagit kullansak olur mu urum bir resim daha net olsa iyi olurdu cunku arapca harfler yapisik yazildigi icin tam anlasilmiyor bi kac deneme yapmak lazim
kurşun levhaya işlemek gerçekten zor bir işlem ama özelliği kurşun olması tabiki ham metaryal değiştirile bilir kişinin gücü yerindeyse sorun yok zamanını hesaplayın belli bir zamanı yok okuması yok tütsüsü gül
bu damı eksik bilgi acaba.sitede tam bilgi verilmiyor gibi bir kanaatiçindeyim.havas bölümünü incelerken bir arkadaşa işlemin nasıl yapıldığını %100 verme deniyordu.eğer öyle ise boşa uğraşmayalım.
Selam,ben yeniyim sevdigim kisiyi hic sebeb yokken,sadece annesini ziyaret etti türkiyede kayip ettim.adam benden nefret ediyor sevmiyor asla yüzümü görmek istemiyor.gelecek ay nikahimiz olcakti.bunun üzerine bende büyü yaptirdim ve basladim uygulamalara tabiki inaniyorum inanmasam yaptirmam ama nasil uzakta olan bir insana etki yapar onu bilmek istiyorum ve ne kadar bir süre sonra etkisini gösterir kendimi birza bilgilendiriyorum
aşağıdaki muskayı bir kursun levha üzerine işler ve levhanın arkasınada geri dönmesini istediğiniz kişinin adını yazar ve herkezin göremeyeceği bir yerde saklarsanız sevdiğiniz kişi size geri döner