yazını şimdi gördüm sahip olduğumuz herşey düşüncelerimizde olgunlaşır ilk önce,beyine yanstılmış hayali görünümler.size en iyi örnek verecek olursam yine ben olayım.hayali akımla anlatmak istemiyorum.birini çok seviyorsun ve bir zamanlar çok iyidiniz,birbirinize sözler veriyorsunuz hiç ayrılmamak üzere sanki hiç bitmeyecek bir hayata kadeh kaldırıyorsunuz.birini severken yürekten bağlandın çünki sen hep olumlu tarafını düşündün.olumsuz düşünemedin biran aşkına odaklanıp acılarını unuttun.fakat bir gün nedenini bilmediğin birşey sizi kopardı.neden mi istiyorsun? o beni aldattı senden nefret ediyorum,gururumla oynadı dersin.ya o ne der? sen sıradan birisin seni farklı sanmıştım sıkıldım senden yeni tarz konuşmalarıyla triplerinden bıktım be..der ve geçer.nedenleri bunun gibi şeyler olsa gerek.ama! değildir hiçbiri çünki siz bu hayatta herzaman yönlendirilmiş fikirlerle yaşadınız.kendi özgürlüklerinizle değil.ama siz buna KADER dediniz ve boyun büktünüz günlerce yas tuttunuz.ama her defasında birşey unuttunuz?peki ney o şey nedir..? belkide biliyorsun kendine anlatamıyorsun ifade edemediğin duyguların seni bir odaya sürükleyip mahkum etmiş.sevdiğinin sana dönmesi için duamı ediyorsun?
yada ağlıyıp bilmediğin şeylerle gideni geri getirmeye mi çalışıyorsun niçin bu kadar kendini yoruyorsun?işte bilmiyorsun hep karşınızdaki kişiyi kendiniz sandınız.değerli olan insanları umursamadınız.dünyanın zevkine,şehvetine,ve güzelliğine aldanıp gözlerinizi
değersiz bir insanla kör ettiniz.kendi yarattığınız hayali bir dünyanızı normal olan bir dünyada gerçekleştirmek istediniz fakat başarılı olamadınız çün ki:siz izin verdiniz bunu siz istediniz fakat pişman olduğunuzu sonradan anladınız..etkisinde kaldınız beyninizi hasta edicek film kareleri yarattınız.O nu siz yarattınız düşüncelerinizde ve adına şeytan dediniz.sizi bitiren asıl düşüncelerinizdi.şimdi ise gittiginiz yol oldu.
Tekrar başa sarabilir misin bir filmi ? Evet
Herşeyi başa geri sar düşüncelerinde ilk tanışma anına o güne..
Ve o karanlık odanda düşün bir kere ama derin..herkes de olan özellik onda varmıydı?
Yoksa farklımıydı? hayat sana istediklerini vermesini mi bekliyorsun? Bekleme seni hasta edicektir.zehri yok et panzehir sensin kurduğun düşler.
Ve kendine ''şunu de:gerçek şefkati,sevgiyi,doğru olanı mı yaptım? buna cevap verebiliyorsan ne demek istediğimi anladın sanırım.veremiyorsan,karsındaki insanın seni hasta ettğine razısın ve bunu çekmek istiyorsun demektir.
''ve kendimce bir cevap:dünya bir hastane ve bizler kendini kaybettiğimizde o hastaneye gireriz ki.çıkış için bir kapı vardır yalnız bizler ordan sağlam çıksak bile ruhumuz daima hasta kalacaktır.
'onu kaybettim ve ruhum hasta yalnız geçirdigim gün sayısı 3 yıl 16 gün'
saygımla foxx